Вагітна Джамала представила «окриляючу» пісню

Голос країни

Тренер Голосу країни представила хіт під назвою «Крила».

Поділитися:

Сьогодні, 21 березня, зірковий наставник наймасштабнішого вокального шоу Голос країни Джамала випустила у світ нову ліричну композицію під назвою «Крила». Музику для пісні Джамала написала самостійно, а авторем слів стала Тетяна Милимко. Саундпродюсуванням займалася студія SEKTA (Vanek Klimenko, Stas Chornyy).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вагітність вплинула на характер Джамали: Зізнання учасників Голосу країни

«Я не люблю поняття selfmade, тому що, на мій погляд, воно неправдиве і підносить нас над іншими. Ми народжуємося в певних сім'ях, батьки направляють нас, виховують, вкладають в нас свою любов. На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють. Особливо це важливо в важкі хвилини, коли ти сидиш і думаєш: «Ну, чому я? Чому саме мені дістаються найскладніші випробування? Чому інші люди живуть щасливо, а я найнещасніший?» У ці хвилини тобі і потрібні ці крила, чи то віра, ангел або кохана людина поруч», - стверджує співачка. 

Нагадаємо, що відеокліп на пісню Джамали «Сумую» був знятий в Португалії. У цій пісні співачка показала себе з емоційного боку і підняла тему самотності. Крім того, нещодавно виконавиця випустила кліп на пісню «Ти любов моя», яка звучить у фінальних титрах мультфільму «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», прем'єра якого відбулася 7 березня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала стала «Жінкою України 2018»

Новини по темі