Відомий співак Dan Balan стане четвертим тренером Голосу країни-9

Голос країни
Відомий співак Dan Balan стане четвертим тренером Голосу країни-9
1plus1.ua

Тренерський склад сформовано.

Поділитися:

Сьогодні стало відомо, що тренерську команду нового сезону проекту Голос країни закрив Dan Balan - артист світового рівня, популярний співак, який у 2009 році був номінований на американську музичну премію Grammy, як співавтор хіта Live Your Life у виконанні Rihanna і репера T.I.

Співак прийняв музичну естафету у новому промо-ролику MONATIK, який готуючись до боротьби за голос, вивчав свого суперника, танцюючи та наспівуючи нову популярну композицію артиста Numa Numa.

Головний продюсер проекту Голос країни Володимир Завадюк поділився рішенням про участь Dana у проекті.

Цього року Голос країни пройде під головною темою «Зірки серед нас». Ми чекаємо, що новий сезон відкриє нам нові імена і нових зірок.

Звісно, це неможливо без оновленої тренерської панелі, яка цього року здивує телеглядачів. Вперше за всю історію проекту, до українських тренерів приєдналась зірка світового рівня Dan Balan, який відомий не тільки як виконавець, але й як композитор. Тому Dan Balan планує знайти на проекті не просто талановитий голос, а людину, якій він напише суперхіт і яка зможе виконати його якнайкраще. Ми чекаємо від нього нових рішень та яскравих емоцій», - розказав Володимир.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що тренерами нового сезону стануть шоумен Потап, співачка Тіна Кароль та мультиартист MONATIK. Тренери передавали один одному музичну естафету, наспівуючи пісні своїх конкурентів під час підготовки до боротьби за перемогу, тим самим даючи підказки, хто може стати наступним.

Новини по темі