Виступ учасника “Голосу країни-13” до сліз розчулив ведучу Катерину Осадчу

Голос країни
Виступ військового на Голос Країни-13 розчулив Катерину Осадчу

Емоційне виконання легендарної пісні на “Голосі країни-13” зачепило ведучу проєкту Катерину Осадчу.

Поділитися:

Голос України звучить у Європі! Прем’єра 13 сезону музичного проєкту “Голос країни” відбулася 3 вересня о 21:30 на “1+1 Україна” та Київстар ТБ. Перший епізод сліпих прослуховувань наповнений яскравими учасниками та улюбленими музичними композиціями. Серед них пролунав легендарний гімн української столиці “Як тебе не любити, Києве мій” у виконанні військового з Одеської області Юрія Городецького. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про тренера "Голос країни-13" Івана Клименка

"Я — великий патріот своєї країни", — розповідає про себе учасник.

Юрій служить в Збройних Силах України та є частиною 28-мої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу. Відео зі співом військового вже не один раз вірусилися в мережі, за що його назвали “найспівучішим бійцем” ЗСУ. 

Академічний вокал учасника та його щирість розчулили Катерину Осадчу. Ведуча проєкту родом з Києва, а тому відчула наче ця пісня адресована їй. Виступ вразив і тренерів Артема Пивоварова, Юлії Саніної, Івана Клименка та DOROFEEVA. 

“Дякую Вам за щирість. Дякую, що Ви тут, що Ви осяяли цю сцену своїм виступом, піснею, голосом”, — прокоментувала DOROFEEVA.

Дивіться виступ Юрія: 

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".
Стежте за «Голосом країни» у соцмережах:
Facebook
Instagram

Новини по темі