Виступи учасників «Голосу країни-7» показали в форматі 360⁰ (відео)

Голос країни
Виступи учасників «Голосу країни-7» показали в форматі 360⁰ (відео)
1plus1.ua

Виступи учасників, які глядачі телеканалу «1+1» побачили в прямому ефірі минулої неділі, можна подивитися в інноваційному форматі.

Поділитися:

Вперше в Україні користувачі мережі мають можливість відчути себе на місці глядачів в залі, побачити репетиції, зануритися в творчу атмосферу проекту і роздивитись знімальний майданчик з усіх боків завдяки технології 360⁰. Відео виступів Віри Кекелія з команди Сергія Бабкіна, а також Інгрет Костенко з команди Потапа вже можна переглянути в групах «Голосу країни-7» в соціальних мережах.

А виступи Яни Бліндер і Анастасії Малашкевич можна буде побачити найближчим часом.

Тренери проекту Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Джамала також оцінили відео, поділившись ним зі своїми шанувальниками на сторінках в соціальних мережах.

Нагадаємо, минулої неділі відбувся перший прямий ефір наймасштабнішого вокального проекту країни, за результатами якого до півфіналу потрапили Наіле Ібраімова і Анна Кукса з команди Джамали, Віра Кекелія і Марта Адамчук з команди Сергія Бабкіна, Роман Руссу і Інгрет Костенко з команди Потапа, Олександр Клименко і Katya Chilly з команди Тіни Кароль. У півфіналі глядачі нарівні з тренерами зможуть вплинути на долю своїх фаворитів шляхом телефонного або смс-голосування.

Дивіться другий прямий ефір «Голосу країни-7» наступної неділі, 16 квітня, о 21.00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі