Время и Стекло та alyona alyona заспівають свої хіти у півфіналі Голосу країни-9

Голос країни

14 квітня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться вирішальний півфінал співочого шоу.

Поділитися:

Вже цієї неділі глядачі визначать ім’я найсильніших народних талантів, які вже наступного тижня боротимуться за перемогу в проекті. На прихильників шоу чекатимуть нові яскраві постановки учасників з надпотужними виступами, які їм підготували зіркові тренери. Під час одного номеру вокалісти також вийдуть на сцену зі своїми наставниками, аби заспівати разом пісню.

Деякі учасники Голосу країни-9 вже встигли розповісти, чим вони будуть дивувати глядачів у півфіналі. Так, зовсім нещодавно Девід Аксельрод у студії Сніданку з 1+1 розповів, що він виконає знайому всім українську пісню митця – Миколи Петровича Мозгового. Яку саме композицію обере для виступу вокаліст, глядачам стане відомо вже цієї неділі.

Учасниця з команди тренера Dan Balan Оксана Муха також розкрила секрет свого виступу.

«У мене буде чудова пісня, яку колись також співала Квітка Цісик. Вона є на вустах у кожного українця і її можна вважати одним із артефактів українців, який асоціюється з нами. Тому я дуже переживаю і водночас рада, що саме цю потужну композицію ми обрали з тренером та музичним продюсером Русланом Квінтою для другого ефіру», - поділилася Оксана.

Приємним сюрпризом ефіру стануть також виступи артистів українського шоубізу. Свої хіти готуються показати спеціально запрошена зірка інтернету alyona alyona, популярний гурт «Время и Стекло», ніжна TAYANNA та учасниця Голосу країни-3 Христина Соловій. Цього разу на сцені Голосу країни виступить міжнародний тренер Dan Balan. Зірковий наставник заспіває свою відому композицію «Hold on love».

Хто з народних талантів вистоїть та пройде до фіналу, глядачі каналу 1+1 дізнаються цієї неділі о 21:00. Придбати квитки на генеральні репетиції можна за посиланням. Цікаві виступи Голосу країни-9 дивіться на офіційному каналі YouTube. Склад команд можна переглянути за посиланням

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Хайат зізнався, що в нього є особлива місія на проекті Голос країни (відео)

Новини по темі