Юрій Горбунов розповів, як підкорив серце Каті Осадчої

Голос країни

Службовий роман телепари розвивався на очах у тренерів і учасників проекту, але багато хто не міг повірити в нього.

Поділитися:

Вчора на каналі «1+1» вийшов спецпроект «Світське життя. Рік Голосу», присвячений найпопулярнішим вокальним проектам країни - «Голос країни» та «Голос. Діти». У фільмі творці розкрили цікаві закулісні подробиці, а ведучі «1+1» Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли, як починався їхній службовий роман.

«Голос. Діти-2» став першим спільним проектом телеведучих і незабаром об'єднав серця двох закоханих. Юрій Горбунов розповів, що під час зйомок намагався підкорити Катю Осадчу увагою і турботою, а на фіналі проекту подарував своїй коханій букет тюльпанів.

 Я ніколи і подумати не могла, що моїм чоловіком стане Юрій Горбунов, - зізнається Катя Осадча.

 

Талановиті учасники, щирі емоції та тепла атмосфера на проекті «Голос. Діти» змусили телепару задуматися про власну дитину, і незабаром їхнє бажання здійснилося.

Дивлячись на дітей, на все, що відбувається навколо, я розумів, що без цього стосунки приречені. Саме до цього вони повинні приводити, і не раз, - зазначив Юрій Горбунов.

 

Вагітність Каті Осадчої проходила без відриву від виробництва і випала на «рік Голосу» і період зйомок дитячого та дорослого вокальних проектів. Незважаючи на це, телеведуча продовжувала працювати і за два тижні до появи малюка підтримувала учасників за лаштунками.

«На етапі нокаутів я завжди сиджу на стільці за лаштунками і підтримую учасників. І так сталося, що на дев'ятому місяці вагітності це було просто спасінням, що я саме сиджу в цей момент. Так зійшлися зірки, що я встигла народити між нокаутами, прийти в форму і повернутися на прямі ефіри», - згадує Катя Осадча.

Новина про поповнення в родині молодої пари може спровокувати справжній бебі-бум на проекті. Дивлячись на щасливих батьків, дружина тренера Сергія Бабкіна Сніжана і Тіна Кароль зізналися, що, можливо, їм теж час задуматися про ще одну дитину.

Нагадаємо, проект «Голос країни» та «Голос.Діти» оголошує про старт кастингів на наступний сезон. Взяти участь можуть маленькі вокалісти віком від 7 до 14 років або дорослі старші 18 років. Заповнити анкету можна на сайті. Відкриті кастинги відбудуться 13-14 травня, 20-21 травня в Києві (ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон №12), реєстрація з 10-00 до 17-00.

Новини по темі