Зіанджа: «Я увляю себе на Євробаченні»

Голос країни

Чи хоче співачка працювати з Потапом, чи мріє про виступ на європейській сцені та які пісні наразі пише.

Поділитися:

Учора, 1 квітня, за можливість заспівати у змагалися підопічні Сергія Бабкіна та Потапа. Завершальним акордом перших «нокаутів» став виступ учасниці команди Потапа – Зіанджі. Дівчина вразила тренерів шоу своєю щирістю.

«Моє, сонечко, Зізі, ти неймовірна. Мені було дуже цікаво спостерігати за тобою на сцені. Це була справжня сповідь. Зізнаюсь, що інколи мені с тобою дуже непросто, як зі всіма жінками, але сьогодні на сцені ти зробила все правильно: була сміливою, щирою, артистичною – все одночасно», – звернувся до Зіаджі наставник, подарувавши їй «квиток» у прямі ефіри.

Опісля Зіанджа розповіла 1plus1.ua, чому її виступ став для неї сповіддю та які несподіванки вона готує для прихильників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця Голосу країни Зіанджа: «Я трохи закохана в Потапа»

На сцені Голосу ви виконали пісню Исцелена, яку 10 років тому написали для Наталії Могилевської. Ось тільки змінили слова. Чому?

Я змінила слова пісні, адже в моєму житті багато чого змінилося – і всередині, і зовні. Тому мені захотілося сказати про дещо нове. У пісні йдеться про те, що я така сама людина, як і інші. Я не свята (усміхається). Цей виступ став одкровенням, монологом, сповіддю.

Новий текст пісні Зіанджа розмістила у своєму Instagram

Ви потрапили до прямих ефірів шоу. Чим підкорюватимете глядачів надалі?

Я хотіла би виконати українську пісню, а також спробувати вокально складну пісню.

Як загалом почуваєтеся у ролі зіркової учасниці Голосу країни?

Тільки здається, що в мене великий досвід, більший ніж в інших. Але насправді минуло багато років – і я відвикла від сцени, від уваги та оплесків глядачів. Тому я тут як новачок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер», — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

Фото: @ziasphere

У якому музичному стилі працюватимете за межами шоу?

Дуже хочу й надалі записувати пісні, виступати на сцені. Можу сказати, що зараз я сама пишу пісні у стилі 70-80-90-х років.

Хто ваші музичні кумири?

Це Девід Боуї, Вітні Х'юстон, Кейт Буш. Багато незвичних, талановитих персонажів.

Фото: @ziasphere

Хотіли би у майбутньому співпрацювати з Потапом?

У мене не було серйозної розмови з Потапом з приводу подальшої співпраці. Але хтозна, хтозна.

У цьогорічному нацвідборі на Євробачення брали участь чимало випускників Голосу країни. А ви хотіли би коли-небудь виступити на цьому пісенному конкурсі?

Насправді, якщо абстрагуватися і поглянути на мене збоку, мене можна уявити на Євробаченні. Тому так само я й сама себе уявляю там.

 

Новини по темі