Зіанджа зізналася, з ким піде на побачення

Голос країни

Як учасниця Голосу країни зустріне 8 березня.

Поділитися:

Напередодні Свята весни екс-Борис Апрель Зіанджа, яка спричинила справжній фурор на «сліпих прослуховуваннях» проекту Голос країни-8 на 1+1, поділилась своїми планами на 8 березня.

«Я хотіла провести вихідний у студії звукозапису, в якій працюю над своїм дебютним синглом. Але змушена змінити плани у зв'язку із запрошенням на побачення від гарного чоловіка, який чекав на зустріч зі мною вісім місяців. Взагалі, святковий настрій має бути якомога частіше і без приводу», - сказала підопічна Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіанджа показала, якою була у дитинстві

Наразі дівчина-трансгендер активно готується до наступного етапу проекту «вокальні бої», за правилами якого зіркові тренери сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Вийти переможцем з «вокального бою» і продовжити участь у «Голосі країни» зможе лише один учасник, іншого вокаліста наставники зможуть «вкрасти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер», — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

Нагадаємо, що на «сліпих прослуховуваннях» Зіанджа своїм виконанням пісні «Smashed into you» популярної американської співачки Beyonce розвернула всі чотири тренерські крісла, але зірковим наставником обрала Потапа.

Дивіться восьмий сезон «Голосу країни», зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль, щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Новини по темі