Зірки Голосу країни візьмуть участь у нацвідборі на Євробачення

Голос країни
 Євробачення 2019: Зірки Голосу країни стали учасниками нацвідбору на Євробачення

Стали відомі імена учасників нацвідбору на відомий пісенний конкурс.

Поділитися:

У травні 2019 року відбудеться 64-й пісенний конкурс Євробачення. Музична подія пройде в Ізраїлі завдяки співачці , яка здобула перемогу в конкурсі минулого року.

Наразі країни визначаються зі співаками, які вийдуть на сцену Євробачення-2019. Перший півфінал українського національного відбору пройде вже цієї суботи — 9 лютого. Приємно, що серед артистів, які позмагаються за можливість представляти Україну на міжнародному конкурсі, є яскраві вокалісти шоу Голос країни:

LAUD (Влад Каращук)

Артист, голос якого можна впізнати з перших хвилин, учасник Голосу країни та вокаліст Танців з зірками. Минулого року LAUD уже брав участь у Нацвідборі на Євробачення. Цього разу він знову спробує вибороти перемогу. 

VERA KEKELIA

Суперфіналістка Голосу країни-7 з команди Сергія Бабкіна, вокалістка Танців з зірками та артистка Жіночого Кварталу. Для конкурсу харизматична співачка записала запальну пісню WOW.

MARUV 

Анна Корсун, вона ж MARUV, — учасниця четвертого сезону Голосу країни.  Співачка опинилися у списку учасників цьогорічного відбору несподівано — після того, як у конкурсі відмовилася брати участь TAYANNA.

KAZKA

Прихильники Голосу країни, мають пам'ятати, що солістка популярного нині гурту Олександра Зарицька була учасницею четвертого сезону шоу. KAZKA  уже презентувала свою конкурсну композицію під назвою Apart. Слухайте!

Учасник команди Тіни Кароль у Голосі країни-9 Андрій Хайат підготував для конкурсу незвичну пісню Ever.

Ivan NAVI

Півфіналіст третього сезону Голосу країни також випробує свої сили на Нацвідборі на Євробачення-2019 з ритмічною піснею All For The Love.

YUKO

Музиканти гурту познайомилися на Голосі країни 2015 року. На Нацвідборі вони виконають україномовну композицію GALYNA GULIALA. 

«Віримо, що тільки з музикою, створеною без думок про формат, можливо досягнути найвищих результатів», — вважає YUKO.

ANNA MARIA

Дует сестр також свого часу співав на сцені Голосу країни. Для Євробачення гурт підготував пісню My Road.

Також боротимуться за право представляти Україну на Євробаченні Braii, Freedom jazz, The Hypnotunez, Brunettes Shoot Blondes, ЦеШо, BAHROMA, LETAY, КiRA MAZUR.

«Національний відбір знов тішить дуже якісним складом виконавців і абсолютно різними жанрами. Традиційно до нас прийшли нові, молоді й цікаві артисти, зі своїм музичним баченням і вже сформованою популярністю. Є серед учасників і ті, кому минулого року на етапі кастингу успіх не усміхнувся. Приємно, що вони не склали руки, а прислухалися до наших порад і використали цей рік, аби підготуватися максимально якісно і професійно. Найцінніше, що знову готові боротися зірки, які вже мають досвід участі в цьому непростому відборі. Адже справжній артист завжди буде йти до кінця. Я бажаю всім півфіналістам удачі в цій непередбачуваній боротьбі за путівку в особливий світ музики – конкурс Євробачення», — розповів музичний продюсер Національного відбору Руслан Квінта.

Півфінали Національного відбору 2019 року пройдуть 9, 16 лютого. А 23 лютого дізнаємося, хто ж представлятиме Україну в Ізраїлі.

Новини по темі