Зіркові тренери Голосу країни-8 повністю укомплектували свої команди

Голос країни

Наставники та їх підопічні готові до запеклих боїв.

Поділитися:

Вчора глядачі телеканалу 1+1 побачили останній випуск «сліпих прослуховувань» проекту Голос країни-8, в рамках якого зіркові тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль повністю укомплектували свої команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Потапа потрапила космічна дівчина

Недільного вечора в ефірі Голосу країни панувала напружена атмосфера – вокалісти один за одним залишали сцену, адже наставники прискіпливо ставилися кандидатів на останні місця у своїх командах.

Однією з учасниць сьомого випуску стала Аліса Космос - солістка гурту «KAMON!!!», хіт якої «Эй детка, я теперь брюнетка» кілька років тому набрав шалену популярність у Мережі. Своїм виконанням української пісні «Пасла дівка лебеді» дівчина розвернула крісло Потапа, а також здійснила свою мрію, проявивши себе як лірична співачка.  

«Мені дуже подобався проект «KAMON!!!», я пам’ятаю всі ваші пісні: «Кабли, камон», - зізналась Тіна Кароль та наспівала один з синглів поп-групи. В свою чергу, Потап додав, що на них з Алісою чекає плідна праця.  

Справжня боротьба між Джамалою, Потапом і Сергієм Бабкіним зав’язалась за голос Романа П'ясецького з Червонограду, який впевнений, що саме «Голос країни» допоможе йому стати всесвітньо відомим співаком. Роман емоційно виконав хіт «Kisses back» американського співака Matthew Koma, а також присвятив свій виступ близькій людині.

«Ти співав дуже чесно, від душі. Мені це імпонує. У нас залишилось по одному місцю, і кожен готовий віддати його тобі. З твого боку це буде відповідальне рішення», - сказала Джамала. Тим часом, своїм зірковим наставником хлопець обрав Потапа і таким чином закрив його команду.

Останньою підопічною Джамали стала 19-річна Вікторія Шостак з Одеси, яка підкорила серце вагітної співачки виконанням пісні Океану Ельзи «Я так хочу». Своєю позитивною енергією дівчина змусила тренерів, які танцювали разом з Джамалою, символічно натиснути на червоні кнопки. Після чого наставники привітали свою колегу та зізнались, що отримали неймовірну насолоду від «сліпих прослуховувань» восьмого сезону Голосу країни.

Зазначимо, що наступним етапом проекту стануть «вокальні бої», за правилами якого зіркові тренери сформують зі своїх учасників дуети для виступу на сцені. Вийти переможцем з «вокального бою» і продовжити участь у Голосі країни зможе лише один учасник, іншого вокаліста наставники зможуть «вкрасти».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала останньою зібрала свою команду

Новини по темі