1+1 покаже прем’єрний випуск проекту #ГУДНАЙТ_КЛАБ

1+1 покаже прем’єрний випуск проекту #ГУДНАЙТ_КЛАБ  | 1+1
Фото: © 1plus1.ua

Не проґав шалену порцію гумору та хорошого настрою.

Поділитися:

Вже сьогодні, 6 грудня, о 22:50 глядачі 1+1 побачать новий випуск гумористичного проекту #ГУДНАЙТ_КЛАБ від студії Квартал 95. Автор програми ― Валерій Жидков, знайомий глядачам із Вечірнього Кварталу та #Гуднайтшоу.

Окрім Валерія, зі своїми стендапами на сцену вийдуть шоумен, учасник нового сезону «Розсміши коміка» Микита Шевчук, учасник «Ліги Сміху» Андрій Бережко, гуморист Максим Коновал, двічі переможець «Розсміши коміка» Сергій Липко та гумористка Анастасія Дерська. А жартуватимуть вони на тему здорового способу життя.

«Здоровий спосіб життя — це дуже добре. Адже люди дійсно почуваються краще. Але через ЗСЖ деякі особи починають відчувати, що вони кращі за інших, наприклад — інструктори з фітнесу», — так розпочне свій стендап Микита Шевчук.  А комік Андрій Бережко розкаже про свої стосунки зі спортом: «Мені здається, що спорт мене уникає з самого народження. Куди б за свої 27 років не йшов, я не натрапляю на спорт — лише відпочинок». 

Валерій Жидков також поділиться своїми спостереженнями й висновками: «Більшості чоловікам так і не вдається у своєму житті відчути себе в ролі мачо. Завжди чогось бракує. Поки молодий та стрункий — немає грошей, коли навчився заробляти — живіт виріс, походив до спортзалу, привів до ладу фігуру — волосся почало випадати…»

Нагадаємо, головним на сцені буде автор проекту. Своїм вступним стендапом він задаватиме тему вечора, а запрошені гумористи її розвиватимуть. Валерій Жидков називає проект відкритим майданчиком для коміків-стендаперів, як відомих і досвідчених, так і новачків. А головна мета шоу ― весело провести час.

Не пропусти нову порцію гумору #ГУДНАЙТ_КЛАБ ― сьогодні о 22:50 на 1+1.