“Я ніколи не пробачу і не забуду того, що робить росія”, - ведучий Олексій Суханов

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
“Я ніколи не пробачу і не забуду того, що робить росія”, - ведучий Олексій Суханов

В ексклюзивному інтерв’ю Олексій розповів про прем’єру “Говорить вся країна” та про те, як обірвав зв’язок з родичами з росії.

Поділитися:

Телеканал 1+1 працює над виробництвом ток-шоу під назвою “Говорить вся країна”. У форматі журналістського розслідування автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту. Місія ток-шоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ця програма стане надійним плечем для глядача": Олексій Суханов у студії "Сніданку з 1+1" розповів про майбутню прем’єру "Говорить вся країна"

В новому ексклюзивному інтерв’ю для “Фактів” ведучий проєкту Олексій Суханов розповів про запуск ток-шоу “Говорить вся країна”, чи замислювався залишити кар'єру телеведучого та чи спілкується з родичами із росії.

Олексій каже, що запуск ток-шоу “Говорить вся країна” важливий не тільки для нього і всієї команди, а і для телеглядачів, адже вони чекали на такий проєкт, який зможе стати точкою опори та надійним плечем для кожного.

олексій суханов

“Старт проекту «Говорити вся країна» важливий для мене та всієї команди, коли кожен має бути гранично зібраним і робити все, що від нього залежить. Я розумів, що хочу робити проект для людей та про них. Глядачі чекали і ми не могли залишити їх без уваги та підтримки. Адже це не просто збирання історій, а досвід, це точка опори та надійне плече у такий непростий час. Зрозуміло, що все наше життя за цей рік круто змінилось і новий проект не буде калькою. Усі зміни будуть зовні та внутрішньо. Єдине залишиться константою – історії героїв у центрі проекту”, - каже Суханов.

Телеведучий говорить, що в нього не було навіть думок про те, щоб залишити кар’єру телеведучого, адже він має відповідальність перед командою та телеглядачами.

“У мене була відповідальність перед командою, і зробити такого кроку я не міг. Проект «Говорить вся країна» – командна робота. Я ведучий цього проекту і не міг просто так залишити все та піти. Можливо мені цього й хотілося. Мене тепло прийняли у телесім'ї ведучих 1+1. Зустріли та підтримали, несподівано та душевно привітали з моїм новим етапом та днем народження. Нині всі втомилися, але ми не можемо розслаблятися. Як не можуть собі дозволити це ті, хто на фронті боронить нашу країну. А ось що буде після нашої перемоги - побачимо”, - говорить Олексій.

 

Незважаючи на російське походження, у 2014 році Олексій Суханов остаточно переїхав до Києва, підтримавши Україну та європейські цінності. За кілька років вивчив українську мову та у 2019 році отримав українське громадянство. Із початком повномасштабного вторгнення виступив із засудженням російської агресії та вступив до київського ТРО. Наразі телеведучий обірвав всі зв’язки з родичами із росії та не жалкує про це.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букет бавовни, торт і улюблене худі: велика телеродина 1+1 привітала з днем народження нового колегу Олексія Суханова

Олексій Суханов

“Безповоротно пішов період життя, який був по той бік кордону. І ті, хто був з того боку, теж пішли. Зараз мої найдорожчі люди, моє життя та моє майбутнє в Україні та Києві. Маю український паспорт. Країна довірила мені бути своїм громадянином, що я дуже ціную, намагаюся багато працювати на благо суспільства. Адже цінність насправді не в родинних зв'язках. Людьми ми залишаємося, якщо поділяємо та відповідаємо системі цінностей! Я волію залишатися людиною, а не «грати в команді сім'ї», хоч би якою вона була! Тим більше, коли погляди родичів ніяк не співпадають з моїми! Думаю, що навіть у Юрмалі, де я маю квартиру, мені буде не комфортно – там досить багато росіян. А це тепер стало для мене непереборним бар'єром. Просто лише на рівні фізіології! Я ніколи не пробачу і не забуду того, що робить росія. Для мене піти на якийсь діалог із тією стороною – зрадити пам'ять тих, кого з нами вже немає. Тому я викреслив росію для себе назавжди. З росією мене більше ніколи нічого не пов'язуватиме. Не залишилося нікого від того життя. Ми перестали спілкуватися і з родичами. У мене просто нема бажання. Адже цінність, насправді, не в родинних зв'язках. А пусті розмови про братній народ – повна нісенітниця”, - каже Олексій.

Нагадаємо, нещодавно телеканал 1+1 оголосив збір історій для ток-шоу “Говорить вся країна”, ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами.  Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже  місія ток-шоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

Новини по темі