Букет бавовни, торт і улюблене худі: велика телеродина 1+1 привітала з днем народження нового колегу Олексія Суханова

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Букет бавовни, торт і улюблене худі: велика телеродина 1+1 привітала з днем народження нового колегу Олексія Суханова

Марічка Падалко, Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Руслан Шаріпов прийняли до телеродини новенького

Поділитися:

Телеведучі Марічка Падалко, Костянтин Грубич, Володимир Рабчун та Руслан Шаріпов прийняли у телеродину 1+1 ведучого Олексія Суханова, улюбленця мільйонів. Всі привітали новенького з першим днем народження на 1+1. Зранку, ще не встиг Олексій вийти з дому, як в прямому ефірі Сніданку з 1+1 йому зателефонував Єгор Гордєєв.   

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ця програма стане надійним плечем для глядача": Олексій Суханов у студії "Сніданку з 1+1" розповів про майбутню прем’єру "Говорить вся країна"

І вже в студії Олексій Суханов отримав особливі подарунки від телеведучих. Новорічний букет з бавовною — квіткою, що стала мемом серед українців та іменний торт. Новому колезі, знаному своїм лаконічним стилем і образами від українських дизайнерів, Володимир Рабчун і Валентина Хамайко подарували стильне худі - саме таке, що Олексію до смаку. В чорному лаконічному улюбленому кольорі для повсякденного гардероба. Бренд TAIYŌ (Тайо) започаткували телеведучі 1+1 під час повномасштабної війни. Частину прибутку засновники передають на благодійність та допомогу ЗСУ, а також стараються забезпечити робочі місця в цей час.

Олексій Суханов

Вітали всі. Тепло та по домашньому — з обіймами, поцілунками, дружніми фото на згадку та найщирішими побажаннями. Саме в цей день на роботу вийшла вся команда і нового шоу Олексія «Говорить вся країна». І вже готує перші випуски. Для ефірів саме на 1+1.

«Сьогодні я бажаю не тільки собі, а всім нам. І це найголовніше — перемоги України. Бо якщо буде перемога, все налагодиться і не буде перешкод, з’являться мільйони можливостей аби робити свою справу і любити», —  сказав Олексій, а також поділився враженнями про нову телеродину.

Олексій Суханов

Марічка Падалко також побажала новому колезі зустріти перемогу в цьому році й щодня її наближати.

«Я опинився в дуже крутій родині зараз. З командою ми маємо «не підкачати», ми маємо відповідати високим стандартам 1+1 і стати тим годинником, де навіть найдрібніша деталь працює так, що робить його швейцарським».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Маленькі мрії ведуть нас до чогось більшого», — Анастасія Сергієнко, PR-фахівчиня відділу просування зірок

Олексій Суханов

Нагадаємо, скоро на каналі відбудеться прем’єра токшоу «Говорить вся країна» з ведучим Олексієм Сухановим. У форматі журналістського розслідування проєкт розкриватиме деталі подій, які викликали суспільний резонанс. Виробництвом проєкту займатиметься команда продюсера Акіма Галімова на 1+1.

Олексій Суханов

Новини по темі