Прем'єра нового сезону Говорить вся країна: ведучий Олексій Суханов — про головні меседжі оновленого токшоу та важливість повернення до щирих розмов

Говорить вся країна
19:00
Говорить вся країна: головні меседжі токшоу від Олексія Суханова
1+1 media

Новий сезон Говорить вся країна на 1+1 Україна: ведучий Олексій Суханов розповів про головні меседжі оновленого токшоу

Поділитися:

Історії людей бувають різними — щемливі, захопливі, натхненні, повчальні. Та попри відмінності, їх об'єднує одна спільна місія — вони змушують людей задуматись та зробити для себе певні висновки. Говорить вся країна – це не просто токшоу, а ціла рушійна сила змін, що об'єднує людей навколо важливих проблем. Завдяки програмі вже тисячі історій українців надихнули мільйони людей.

З понеділка по четвер, о 19:00 на телеканалі 1+1 Україна глядачі зможуть подивитися оновлене токшоу Говорить вся країна з ведучим Олексієм Сухановим. Від сімейних драм до соціальних проблем – кожна історія знаходить відгук у серцях глядачів. Цього тижня звучатимуть реальні історії людей, що надихають та про які не можна мовчати.

Ведучий токшоу Говорить вся країна Олексій Суханов ексклюзивно для нашої редакції поділився головними меседжами нового сезону та розповів, яких історій варто очікувати глядачам. 

Олексій Суханов
1+1 media

Основний меседж оновленого сезону Говорить вся країна, за словами Олексія Суханова — це спілкування. Адже епоха гаджетів продовжує все більше віддаляти нас одне від одного, але ми всі знаємо наскільки великою є сила живого спілкування. Саме тому новий сезон токшоу – це спроба повернути нас до того, що насправді важливо, а саме до щирих розмов, взаєморозуміння і людської теплоти.

«На першій позиції, однозначно спілкування, адже це та функція, яку ми зараз втрачаємо на тлі розповсюдження гаджетів і соціальних мереж, якби банально це не лунало. Таким чином ми втрачаємо живе спілкування. От спілкуючись з нашими героями в новому сезоні, який буде відрізнятися від всіх попередніх, ми якраз повертаємось до цього неймовірного моменту насолоди, коли спілкуючись ми слухаємо, ми чуємо, ми розуміємо і ми надіємось», — зазначає Олексій Суханов.

Говорить вся країна
1+1 media

Новий сезон Говорить вся країна – це добірка неймовірних історій українців, які надихають своїми досягненнями. Саме в таких розмовах ми можемо знайти відповіді на свої питання і черпати силу для нових звершень чи змін в житті, наголошує ведучий токшоу:

«Всі історії в новому сезоні будуть дуже надихаючими, адже це історії сильних українців, які з успіхом долають всі перешкоди на своєму шляху. І це дуже круто, коли ми маємо можливість послухати людину наживо і дізнатися її думки та спосіб, як саме вирішувати якусь проблему».

Та попри численну кількість оновлень, головна мета токшоу залишається все ж незмінною:

«Це бажання допомогти людям та змінити їхнє життя на краще», – зазначає Олексій Суханов.

Олексій Суханов
1+1 media

У новому сезоні глядачів чекають ще більше емоцій та ще більше історій, що точно змусять вас задуматися. Говорить вся країна торкнеться актуальних тем нашої нової реальності. 

Вже зовсім скоро у токшоу зруйнують стереотипи про не жіночі професії та розкажуть про сучасних королев вантажівок. Також в одному з нових випусків Говорить вся країна, розкриють правду про те, скільки заробляють молоді українські блогери, які збирають в соцмережах мільйони переглядів, як впливає популярність на розвиток дітей та які статки мають батьки.

Зокрема ви почуєте історію 48-річної українки про розлучення після якого вона не лише розпочала життя з чистого аркуша та показує свою трансформацію у соціальних мережах, мотивуючи жінок жити повним життям.

З 26 серпня, з понеділка по четвер о 19:00 на 1+1 Україна, глядачів чекають несподівані зустрічі та зворушливі історії. Готові до порції емоцій, несподіваних поворотів та історій, які вас вразять? Не пропустіть оновлене токшоу Говорить вся країна!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кожна людина — скарб»: ведучий Говорить вся країна Олексій Суханов розповів про особливість нового сезону, в чому знаходить натхнення під час війни та що його вражає в українцях

Новини по темі