Олексій Суханов відзначає ювілей: 5 цікавих фактів про ведучого "Говорить вся країна"

Говорить вся країна
Скоро
Олексію Суханову — 50 років: цікаві факти про ведучого

Ведучому "Говорить вся країна" Олексію Суханову виповнюється 50 років. Зібрали цікаві факти про іменинника.

Поділитися:

Цього року Олексію Суханову — ведучому «Говорить вся країна», що виходить на "1+1 Україна" та улюбленцю мільйонів телеглядачів, — виповнюється 50 років. Він якось зізнався, що не любить відзначати свій день народження, замість цього улюблені свята Олексія це Різдво і Новий рік. Спеціально до дня народження Суханова сайт 1+1 підготував 5 цікавих фактів про улюбленого телеведучого.

«Я не люблю свій день народження. І ніколи не любив. Але обожнюю Новий рік – це єдине свято, яке чекаю з дитинства. Особливо люблю підготовку до нього. Також люблю Різдво, дуже давно відзначаю його на католицький манер 25 грудня».

Олексій Суханов біографія

1. Разом з командою розвиває ютуб-канал «Говорить Суханов». На каналі вже понад 1, 32 мільйони підписників, 360 відео та більше 19 мільйонів переглядів!

«На каналі «Говорить Суханов» я саме такий, який є у житті. Не люблю підлаштовуватись під правила та підходи. Мені здається, якщо робиш щось – маєш робити це чесно та щиро – це потужніше за правила та алгоритми формату контенту», — каже ведучий.

2. Улюблена книга - «Маленький принц».

«Читати не перечитати, плакати не переплакати, розуміти. Щоразу щось нове», — ділиться Олексій.

3. Для Олексія важливі всі історії, які розбирають на «Говорить вся країна», але одна з них все ж запам'яталася найбільше.

«Історія про дівчину «Попелюшку», в якої було викривлення хребта. Її батько не відпускав на реабілітацію, яка їй була дуже потрібна. Він погрожував вбити волонтерку, яка звернулася до нас за допомогою. Після нашої програми команда звернулася до соцпрацівників і вони примусово відправили дитину на лікування», — розповів Суханов.

Олексій Суханов

4. Улюблене українське слово – «навшпиньки».

«Саме так, обережно і з ніжністю треба ставитися до мови, традицій, історії, одне до одного  і, зокрема, до тих, хто робить перші кроки в українській», — каже Олексій, який почав вчити українську ще у 2014 році.

5. Від депресії і апатії Суханов знайшов дієвий лайфхак – допомагай тим, хто цього потребує.

«Якщо хоча б раз на день робиш добру справу, то це і тебе підтримує.  Одного разу ти підеш у засвіти, а що залишиш? За рік, два, п’ять – ще когось хтось згадає, але здебільшого – забудуть. Ми такі маленькі піщинки у Всесвіті. Тому треба щось залишати після себе енергетичне. Порадою врятувати когось від чогось поганого, дерева висадити, виховати дітей, кошеня врятувати, завести цуцика. Ось у цьому полягає сенс нашої появи в цьому світі».

Суханов

Новини по темі