Телеканал 1+1 Україна оголошує збір історій для ток-шоу «Говорить вся країна»

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Телеканал 1+1 Україна оголошує збір історій для ток-шоу «Говорить вся країна»

У новому проєкті автори у форматі журналістського розслідування розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс.

Поділитися:

Телеканал 1+1 Україна активно працює над виробництвом нового ток-шоу під назвою Говорить вся країна. У форматі журналістського розслідування автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Букет бавовни, торт і улюблене худі: велика телеродина 1+1 привітала з днем народження нового колегу Олексія Суханова

Місія ток-шоу “Говорить вся країна” - віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Виробництвом проєкту займається команда продюсера Акіма Галімова. Ведучим став відомий журналіст і телеведучий Олексій Суханов. 

Кожен із вас може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1 Україна. Для цього потрібно заповнити анкету й описати пережите. Поділіться з нами своїм життєвим досвідом, проблемами, переживаннями — і ви будете почуті. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час. 

говорить вся країна

“Кожній людині наразі вкрай важливо бути почутою і зрозуміти, що вона не одна. Зараз це питання постало особливо гостро, саме тому ми маємо допомагати знаходити рішення у будь яких ситуаціях. Герой приходить до нас, аби поділитися своєю проблемою, а ми допомагаємо зрозуміти, що із будь-яких обставин можна знайти вихід. Найголовніша мета нашої роботи - підставити плече, допомогти людині подивитися на себе збоку. А допомогти можна тільки тому, хто прагне змін, хто не боїться відпрацьовувати свої помилка, визнаючи їх”, - каже Олексій Суханов. 

“Війна все оголила, і речі які раніше здавалися важливими, перестали таким бути. Натомість, на перший план вийшли загальнолюдські цінності та справедливість. Ток-шоу “Говорить вся країна” - це майданчик, де ми шукатимемо відповіді на складні питання, а це дуже важка задача. Наш проєкт - це класичне вечірнє ток-шоу, але за видимою простотою є важлива місія та надскладний технологічний процес виробництва, - каже керівник Управління виробництва та продюсер проєкту Акім Галімов.

Новини по темі