Учасники Громади на мільйон створили унікальні тури для мандрівок Україною

У неділю, 25 лютого, покажуть новий випуск реаліті Громада на мільйон.

Поділитися:

У неділю, 25 лютого, о 10.05 на 1+1 покажуть новий випуск соціального бізнесово-розважального проекту Громада на мільйон, який створено спільно з програмою підтримки децентралізації  в Україні Агентства США з міжнародного розвитку USAID-DOBRE. Вперше на українському телебаченні у форматі реаліті-шоу можна побачити, як проходить процес децентралізації влади в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Скоро про нашу скалецьку воду дізнається вся Україна!» – учасник Громади на мільйон

Після минулих випробувань у проекті залишилося лише чотири об’єднані територіальні громади, які змагаються за головний приз - 1 мільйон гривень інвестицій від фонду WHISEF.

У новому випуску на Новопсковську, Бузьку, Княгининівську та Печеніжинську громади чекає нове завдання від інвесторів та ведучих Ірини Озимок і Дмитра Огньова. Громадам-учасницям необхідно розробити тур вихідного дня, який зможе привабити туристів до їхнього регіону. Особливої складності завданню додає те, що оцінювати тур будуть представники громад-конкурентів власними грошима. Розмір винагороди організаторів розважальної програми залежить від того, наскільки тур сподобався туристам.  Об’єднана громада, яка отримає найменше грошей, залишить проект. 

Так, Княгининівська громада з Волині вирішила вразити конкурентів смаколиками та розробила для поціновувачів традиційної української кухні гастрономічний тур. Частували гостей не тільки сирниками, борщем та варениками, але і більш вишуканими стравами – фаршированими раками та смаженими карасями від найкращого місцевого рибалки. Кожну страву супроводжували співи, танці і веселі конкурси.

Бузька громада Миколаївської області запросила гостей на оздоровчий духовно-просвітницький тур, під час якого відвідувачі могли знайти шлях до гармонії душі і тіла, зарядитися позитивною енергією та отримати розслаблюючий сеанс апітерапії. У програмі туру були і вражаючий сніданок у сосновому лісі, і захоплюючі лекції від майстрів духовних практик, і навіть екскурсія «місцями сили».

Печеніжинська ОТГ Івано-Франківської області вирішила вразити гостей яскравим весільним туром для молодят. Закохані, які візьмуть участь у турі, можуть одружитися за давніми гуцульськими традиціями, але спершу, чоловіки мають пройти обряд посвяти в опришки, довівши свою мужність нареченій. 

Вражаючу туристичну програму створила і Новопсковська громада з Луганщини. Представники ОТГ запросили своїх гостей у чоловічий тур «Незламні» для справжніх козаків, під час якого туристи могли не тільки відчути справжній дух козацтва, але і довести свою мужність та відпочити у суто чоловічому товаристві.

Які громади продовжать перегони за мільйон, а хто з учасників залишить проект, дивіться у неділю, 25 лютого, о 10.05 у новому випуску реаліті Громада на мільйон на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможці конкурсів від «Громади на мільйон» вирушать до Австрії