Більше трьохсот українців звернулися до громадської приймальні програми Гроші в Дніпрі і Запоріжжі

Спецпроект Громадські приймальні від програми Гроші
1plus1.ua

Команда програми Гроші відкрила проект «Громадські приймальні» в Дніпрі та Запоріжжі

Поділитися:

Днями команда програми журналістських розслідувань Гроші на каналі 1+1 відкрила «Громадські приймальні» одразу в двох містах Центральної України – Дніпрі та Запоріжжі. Ведучий Олександр Дубинський разом з журналістами проекту особисто поспілкувався з кожним бажаючим і прийняв заявки для розслідувань.

Поділитися проблемами свого регіону прийшли більше трьохсот жителів Дніпра і Запоріжжя. Крім того, спеціально, аби потрапити до громадської приймальні «Грошей» приїхали люди і з сусідніх міст.

«Ми дуже цінуємо, що глядачі довіряють нашій команді і їдуть до нас з усіх куточків. Але дуже шкода, що стільки людей стикається з корупцією, свавіллям і беззаконням в нашій країні, та потребують нашої допомоги, - коментує ведучий і креативний продюсер проекту Олександр Дубінський. - Найчастіше в Дніпрі та Запоріжжі українці зверталися до нас із проханням допомогти повернути внески з неплатоспроможних банків. Також для багатьох гостро стоїть земельне питання і неможливість приватизації власних будинків».

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми Гроші.

Детальніше про «Громадській приймальні» в Дніпрі і Запоріжжя дивіться в сюжеті програми Гроші вже сьогодні, 11 вересня, о 22:00 на телеканалі 1+1, а також стежте за новинами програми на її офіційній сторінці в Facebook. Крім того, надати матеріали для журналістського розслідування можна на сайті «Громадської приймальні».

Нагадаємо, що «Громадська приймальня» - це спецпроект програми «Гроші», який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни. Ця імпровізована приймальня створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитися, розповісти про несправедливість або корупцію, з якою довелося зіткнутися в житті.