Чи важко школярам дістати наркотики – сьогодні в програмі Гроші

Де підлітки дістають наркотики?

Щоб відшукати відповідь, кореспондент проекту наважиться на експеримент.

Поділитися:

У новому випуску програми журналістських розслідувань Гроші, який вийде сьогодні, 11 березня, о 22:45 на каналі 1+1, журналісти дізнаються, чи важко школярам дістати незаконні наркотичні речовини, та що пропонують наркодилери українським дітям. Кореспондент Грошей провела експеримент, увійшла в коло довіри школярів та через них знайшла дилера, який за гроші готовий дістати будь-що від марихуани до важких наркотиків. Як вберегти свою дитину від небезпечної спокуси – дивіться в програмі Гроші.

Також команда Грошей розкаже про те, як у столичній підземці побудований бізнес на жебрацтві. Журналісти під прикриттям також спробують заробити на милосерді небайдужих українців, проте зіштовхнуться із цілою бізнес-структурою, під чиїм протекторатом знаходяться всіх, хто працює таким чином у метро. Скільки та кому відраховують учасники схеми, аби не втратити своє місце, та хто за цим стоїть – дивіться сьогодні о 22:45 на каналі 1+1.

Крім того, Гроші розкажуть, чому вигідно переходити на альтернативні джерела електроенергетики, та як використовувати так звані «зелені тарифи», аби не лише заощадити кошти, а навіть заробити.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі Гроші сьогодні о 22:45 на телеканалі 1+1.