Юрій Ткач провів екскурсію за лаштунки проекту Ігри приколів (відео)

Дізнайтеся, чим здивує глядачів нове гумористичне шоу Ігри приколів

Поділитися:

Завтра, 29 вересня, о 22.20 на 1+1 відбудеться прем'єра нового гумористично-розважального україномовного шоу від студії «Квартал 95» і Drive Production Ігри приколів, в якому 12 акторів, зірок Ліги сміху, гратимуть веселі скетчі на актуальні теми, більшість з яких пов'язані з інтеграцією України в Європу та знаходять відображення в повсякденному житті кожного українця.

Зірки Ігор приколів Юрій Ткач і Анастасія Оруджева провели екскурсію за лаштунками нового проекту і показали «секретні» для глядачів місця, де актори готуються до виступів. Ексклюзивне відео показали у випуску Сніданок з 1+1.

Так, разом з Юрієм і Анастасією телеглядачам вдалося побачити численну команду проекту Ігри приколів, побувати в гримерці та їдальні проекту, а також побачити яскраві декорації і процес підготовки акторів до зйомки.

Нагадаємо, в кожному випуску Ігор приколів телеглядачі побачать 6 веселих скетчів у виконанні популярних акторів Ліги сміху: зірки Танці з зірками Юрієм Ткачем, Олександром Станкевичем, Тарасом Стадницьким, Андрієм Рибаком, Олександром Степаненко, Іриною Сопонару, Тетяною Песик, Анастасією Оруджевою, Михайлом Денисовим, Віктором Рожевим і Святославом Антиповим. Ведучий і один з акторів проекту - Ігор Ласточкін, тренер Ліги сміху, ведучий Розсміши коміка і фронтмен команди Ліги сміху «Дніпро».

Цікаво, що над створенням жартів для шоу Ігри приколів працює команда з 20 сценаристів. Як зізнаються творці проекту, половина номерів буде супроводжуватися музикою або танцями. На телеглядачів чекають веселі пародії на відомі телевізійні шоу, незвичайні інтерпретації музичних хітів, оригінальні номери, присвячені чергам за біометричними паспортами, українським дорогам, львівському сміттю, футболу та Лізі чемпіонів, «мінімальці 3200 грн».

Прем'єра шоу Ігри приколів відбудеться на 1+1 вже в цю п'ятницю, 29 вересня, о 22.20.