Гоббс і Шоу об'єднуються, щоб врятувати світ! Не пропустіть нові частини Форсажу на 1+1 Україна

Імперія кіно
20:00
Форсаж-8 та Форсаж: Гоббс і Шоу: дивіться новинки кіно на 1+1 Україна

Дивіться кіно на 1+1 Україна: не пропустіть два блокбастери з культової франшизи Форсаж

Поділитися:

Шанувальники видовищних екшенів та запальних гонок, готуйтеся до нової порції адреналіну! Цього тижня на телеканалі 1+1 Україна в рамках програми Імперія кіно на вас чекають два блокбастери з культової франшизи Форсаж.

П'ятниця, 12 липня, 20:00 — Форсаж-8

Команда Торетто зіткнеться з несподіваною загрозою з боку одного з близьких. Таємнича жінка на ім'я Сайфер (Шарліз Терон), повртає Доніміка в злочинний світ, змушуючи його зрадити близьких йому людей. Команді гонщиків доведеться пройти багато випробувань, аби врятуватися зі складної ситуації та здолати нових ворогів.

Форсаж 8

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув головний актор, та що стало джерелом натхнення для створення стрічки: невідомі факти про "Форсаж"

П'ятниця, 12 липня, 20:00 — Форсаж: Гоббс і Шоу

Люк Гоббс, спецагент американської дипломатичної служби безпеки, і Деккард Шоу, колишній елітний оперативник британської розвідки, змушені відкласти свої розбіжності, щоб зупинити небезпечного злочинця, який володіє смертельною біологічною зброєю. На допомогу їм приходить сестра Шоу, Гатті, безстрашна оперативниця МІ6.

Отже, чи зможуть два заклятих ворога об'єднатися та врятувати світ? Дивіться вже цієї п'ятниці на 1+1 Україна.

Гоббс і Шоу

Не пропустіть нові частини Форсажу на 1+1 Україна від Імперії кіно!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форсаж очима штучного інтелекту: в Мережі набирає популярність відео зі «старими» зірками культової стрічки

 

Новини по темі