Дивіться вже цієї п'ятниці: Імперія кіно представляє нові частини фільмів Форсаж

Імперія кіно
20:00
Дивитися
Форсаж 6 та Форсаж 7: не пропустіть легендарні фільми на 1+1 Україна

Запальні перегони та несподівані повороти сюжету: не пропустіть Форсаж 6 та Форсаж 7 на 1+1 Україна

Поділитися:

Щоп'ятниці о 20:00 Імперія кіно представляє: найкращі кінохіти для перегляду. Цієї п'ятниці, 28 червня, глядачі 1+1 Україна зможуть насолодитися новими частинами фільмів Форсаж. 

20:00 — Форсаж 6 

Домінік Торетто кидається у вир небезпек, коли дізнається, що його кохана Летті жива. Виявляється, вона працює на кримінального авторитета та найманця Оуена Шоу. Домінік збирає свою легендарну команду та об'єднується з давнім противником, агентом Гоббсом. Щоб визволити Летті та зірвати плани Шоу, героям доведеться зіштовхнутися з випробуваннями, які їм не доводилось долати раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як загинув головний актор, та що стало джерелом натхнення для створення стрічки: невідомі факти про "Форсаж"

22:30 — Форсаж 7 

Здолавши злочинну банду Оуена Шоу, у Домініка Торетто та його команди з'явився шанс жити нормальним життя. Новоспечений батько О'Коннор намагається звикнути до нової ролі, а Торетто допомагає своїй коханій Летті згадати минуле. Тим часом Декард Шоу планує помсту великій родині Торетто після того, як його брат опинився у комі.

Форсаж 7

Дивіться найкращі кінохіти та новинки фільмів щоп'ятниці з 20:00 на "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні актори франшизи "Форсаж": 20 років тому і зараз

 

Новини по темі