Фантастичний трилер та драматичнний бойовик: які кінохіти з Томом Крузом покажуть цієї п'ятниці на 1+1 Україна

Імперія кіно
20:00
Дивитися
Кінохіти з Томом Крузом: що покажуть цієї п'ятниці на 1+1 Україна
Кадр з фільму

Цієї п'ятниці на 1+1 Україна покажуть два кінохіти з Томом Крузом — що подивитися

Поділитися:

Вечір п'ятнниці — прекрасна можливість провести час з рідними та друзями за переглядом цікавих кінохітів. Пропонуємо вашій увазі добірку фільмів, які покажуть на 1+1 Україна в межах програми Імперія кіно представляє.

П'ятниця, 26 вересня, 20:00 — Війна світів

Історія про завоювання Землі марсіанами за допомогою величезних бойових триніжків та теплових променів є екранізацією однойменного роману Герберта Велза. У центрі сюжету — звичайна американська родина з Нью-Джерсі. Рей Фер'є, що працює механіком, та його сім'я опиняються в умовах виживання через вторгнення марсіан. Головне для батька – врятувати дітей і не втратити при цьому мужності та холоднокровності.

У ролях: Том Круз, Дакота Фаннінг, Міранда Отто, Джастін Чатуїн, Тім Роббінс та інші.

Війна світів

П'ятниця, 26 вересня, 22:15 — Найкращий стрілець

Молодий, талановитий, але дещо недисциплінований пілот Піт «Меверік» Мітчелл потрапляє до елітного училища льотчиків Топ Ган. Там він змушений змагатися з найкращими асами ВМС США, відточуючи свої навички до досконалості. Паралельно з цим, він закохується в чарівну інструкторку Чарлі. Проте трагічні події змушують героя переосмислити свої пріорітети.

У ролях: Том Круз, Келлі МакГілліс, Вал Кілмер, Ентоні Едвардс, Том Скеррітт та інші.

Найкращий стрілець

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що станеться з Оленою Руденко та що шокує Михайла Гончара: дивіться анонс нових серій другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

 

Новини по темі