Захопливий вечір шпигунських фільмів: цієї п'ятниці на 1+1 Україна покажуть Кінґсмен: Золоте кільце та Операція «Фортуна»

Імперія кіно
20:00
Не пропустіть цієї п'ятниці на 1+1 Україна: Кінґсмен: Золоте кільце та Операція «Фортуна»
instagram/kingsmanmovie

Щоп'ятниці на 1+1 Україна Імперія кіно представляє найкращі кінохіти. Так, уже сьогодні на глядачів чекають два шпигунські фільми з відомими голлівудськими акторами.

Поділитися:

Цієї п'ятниці, 4 жовтня, з 21:00 вечір на 1+1 Україна розпочнеться з показу фільму Кінґсмен: Золоте кільце, де агент Еггсі зіткнеться з новими викликами та об’єднається з американською шпигунською організацією Statesman для порятунку світу від могутнього ворога. Після цього на екрани вийде стильний шпигунський бойовик від режисера Гая Річі Операція Фортуна: Мистецтво перемагати.

Кінґсмен: Золоте кільце

Агент Еггсі з надсекретної служби «Kіngsman». зіткнеться з новими небезпечними ворогами, які знищили всі штаб-квартири служби. Коли весь світ знаходиться в небезпеці, доля приводить агентів «Kіngsman», що залишилися, в США, де вони знаходять ще одну шпигунську організацію «Statesman». Ці дві служби об’єднаються, щоб побороти могутнього ворога і врятувати світ. Еггсі вже починає звикати до того, що від його дій залежить доля всього людства..

Операція «Фортуна»: Мистецтво перемагати

Стильний та іронічний шпигунський бойовик від майстра екшен-комедій Гая Річі. У центрі сюжету – крутий шпигун Орсон Фортуна, якому доручено повернути секретний винахід, що становить загрозу для світового порядку. Цей пристрій було викрадено для продажу на чорному ринку, і його потрапляння до рук злочинців може призвести до глобальної катастрофи.

Орсон, хоч і віддав би перевагу розкішному відпочинку, змушений взятися за цю небезпечну місію. Йому доводиться працювати з новою напарницею – зухвалою хакеркою Сарою, та кінозіркою Денні Франческо, якого залучають до операції через зв'язки з кримінальним світом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподіване рішення Гончара та повернення Балюка: чим здивують фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

 

Новини по темі