Несподіване рішення Гончара та повернення Балюка: чим здивують фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2: що буде у фінальних серіях – відео

Останні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя здивують глядачів, на яких чекають несподівані повороти сюжету.

Поділитися:

Зовсім скоро глядачі побачать фінальні серії другого сезону популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя, який транслюється на телеканалі 1+1 Україна з понеділка по четвер о 20:00.

Нові серії тримають у напрузі та занурюють в історії пацієнтів та лікарів, інтригуючи несподіваними поворотами сюжету. Ділимося подробицями, що покажуть у 37-40 серіях вже з наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Може я справді її сестра»: виконавиця ролі Піраньї у Жіночому лікарі. Нове життя прокоментувала вражаючу схожість із колегою по серіалу

У попередніх серіях глядачі могли побачити, як трансформувалися стосунки лікарки УЗД Оксани Кондратюк із Михайлом Гончаром, між якими спочатку з'явився дружній зв'язок. Нагадаємо, раніше в соцмережах глядачі обговорювали, що цей зв'язок цілком міг би перерости у міцне кохання. Втім, судячи з анонсу, у фінальних серіях Гончар буде зосереджений на тому, щоб розібратися зі своїм життям.

Також увага буде прикута до історії Олени Руденко, яка так і не вийшла на зв'язок із Гончаром.

«Він чекає на тебе. Ти хочеш бути з ним?», - запитує Євген у Олени в анонсі нових серій.

А ось Лілія Ластівка з'явиться у фінальних серіях вагітною, що стане несподіванкою для глядачів.

«Дитина чия?», - запитує в неї Марія Антонівна.

Крім того, у фінальних серіях другого сезону Жіночий лікар. Нове життя глядачі нарешті дізнаються, що сталося з Андрієм Балюком, за якого переживали глядачі.

Не пропустіть фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна вже наступного тижня, з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Святкуємо 8 місяців нашому солоденькому хлопчику»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олексій Нагрудний показав молодшого сина

Новини по темі