Володимир Остапчук розкрив секрет своєї неймовірної форми

Інспектор розповів про свої захоплення.

Поділитися:

Ведучий проекту «Інспектор. Міста» на 1+1 Володимир Остапчук прикрасив обкладинку популярного видання «Теленеделя» і розповів про культ здорового харчування у своїй родині та складнощі під час зйомок реаліті.

У відвертому інтерв'ю Володимир зізнався, що його дружина готує йому тільки здорові сніданки:

«Олена на сніданок дає мені пророслі зерна, білий льон і ще щось в цьому дусі. Насправді, в нашій родині культ здорового харчування. Ми не їмо після 15.00 жирного, майонезів-кетчупів у принципі не вживаємо, шоколад - тільки на свята».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експеримент у лікарні: Інспектор перевірив стан медицини в Тернополі

Також ведучий зізнався, що дуже любить читати і надає перевагу книгам англійською мовою, а у вільний час займається самоосвітою.

«Щоразу вирушаючи з родиною в подорож, а ми це робимо часто, відвідуємо два місця: зоопарк і книжковий магазин, де обов'язково щось купуємо. У нас вже накопичилася велика бібліотека. У новорічні свята буквально «проковтнув» Деніела Кіза «Квіти для Елджернона». Дуже цікава річ!» - говорить Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розібрався в шкільному інциденті на Івано-Франківщині

Щовівторка о 22.00 на 1+1 виходять нові випуски проекту «Інспектор. Міста», в яких Володимир Остапчук перевіряє, наскільки комфортно жити в містах України. Телеведучий зізнався читачам «Теленедели», що під час зйомок неодноразово відбувалися непередбачувані, нерідко - конфліктні - ситуації, в яких йому доводилося проявляти швидку реакцію, почуття гумору і дипломатичність.

«На зйомках у мене є охоронець. Але одяг рвали неодноразово, мікрофони псували, хабар пропонували. А скільки разів погрози на мою адресу звучали! Ось це мене в проекті і підкуповує - тут немає нічого постановочного, ми всьому даємо справедливу оцінку. За це люди нас поважають. Буває, ті, кому вручили «ганьбу», підходять після зйомок і дякують - тому що все по-чесному», - розповідає ведучий. 

Проте, найскладнішим у проекті, як зізнається Володимир, є спілкування з людьми:

«Одна зі складностей - це те, що ти весь час перебуваєш в процесі спілкування з людьми, тому переживаєш, чи не був занадто різким, чи не скривдив когось ненароком своїм висловлюванням. Потрібно бути людиною з душею, тому що, якщо те, що відбувається тобі байдуже, це помітно і в кадрі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор Володимир Остапчук розповів, на кого рівняється в професії

Повне інтерв'ю Володимира Остапчука можна почитати в новому випуску журналу «Теленеделя», а наступний епізод проекту «Інспектор. Міста» телеглядачі 1+1 побачать у вівторок 13 лютого о 22.00.

Нагадаємо, проект «Інспектор. Міста» стартував з успішними показниками і перевищив середні рейтинги сезону 2016 року. Перший випуск проекту зібрав рекордну частку за аудиторією 18-54 (міста 50+) і один з кращих показників за аудиторією 18-54 (Україна).