Володимир Остапчук вдруге стане батьком

Ведучий Інспектор. Міста разом із дружиною та донькою прикрасили обкладинку журналу Viva!

Поділитися:

Про це телеведучий розповів сьогодні вранці в студії Сніданку з 1+1, де презентував номер журналу «Viva!», присвячений щасливій події в родині інспектора. На обкладинці популярного глянцю Володимир Остапчук, його дружина Олена, яка чекає на другу дитину, і 4-річна донька Емілія постали в стильних образах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспекція Чернігова: Чи пройшла перевірку одна з найкращих вчителів України

«Дуже скоро Остапчуків стане не троє, а четверо. Ми чекаємо на поповнення в родині. Народжувати будемо в Канаді, але потім одразу повернемося до України. Обкладинку журналу ми вирішили зробити в американському стилі. Прообразом стала сім'я Кеннеді, яка є втіленням «американської мрії», - каже Володимир.

Телеведучий зізнався, що разом з дружиною чекає на сина.

Крім того, Володимир поділився іншою радісною новиною для шанувальників проекту Інспектор. Міста. Ведучий розповів, що його команда вже розпочала роботу над новим сезоном реаліті:

«Тисячі листів, які ми отримуємо від українців з усієї країни, спонукають нас продовжити перевірки у новому сезоні. Я поки не можу розголошувати деталі, але наша команда вже працює над продовженням проекту».

У студії Сніданку з 1+1 Володимир також розповів про позитивні зміни, які відбулися в містах після його перевірок. Так, в інфекційному відділенні чернігівської поліклініки, де були погані умови проживання хворих, побудували нові окремі санвузли для чоловіків і жінок, в Ужгороді місцева влада звернули увагу на проблему інфраструктури для інвалідів та встановили пандус біля Мерії, в чернігівській школі покращилися санітарні умови в харчоблоці та їдальні. За словами Володимира, головною метою проекту Інспектор. Міста є зміна свідомості людей. Підкреслюючи переваги кожної з установ, даючи корисні поради і вказуючи на помилки в роботі, Володимир Остапчук стимулює працівників різних сфер до більш відповідального ставлення до своєї роботи і підвищення якості послуг, що надаються простим українцям.

Сьогодні телеглядачі 1+1 побачать фінальний випуск другого сезону проекту Інспектор. Міста, в якому Володимир Остапчук перевірить Ірпінь. Телеведучий і його команда дізнаються, наскільки безпечні дитячі майданчики, проінспектує нову дитячу поліклініку міста і перевірить воду, яку п'ють жителі Ірпеня.

Фінальний випуск проекту Інспектор. Міста дивіться сьогодні о 22.00 на 1+1, а ексклюзивне інтерв'ю Володимира Остапчука та його дружини Олени читайте в новому випуску журналу «Viva!».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук проінспектує скандальну чернігівську школу №2