Володимир Остапчук проінспектує скандальну чернігівську школу №2

Ведучий Інспектор. Міста разом з командою влаштували несподіваний експеримент.

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 у проекті Інспектор. Міста ведучий 1+1 Володимир Остапчук вирушить з інспекцією до «північної столиці України» Чернігова.

Ведучий відгукнувся на численні прохання мешканців цього міста та завітав з перевіркою до загальноосвітньої школи № 2, сумнозвісного місцевого супермаркету «Симпатик» та інфекційного відділення лікарні, яке відоме поганими умовами проживання пацієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук проведе розслідування сумнозвісної автокатастрофи у Миколаєві

Так, кілька років тому з ученицею школи №2 сталася трагедія – дівчина вчинила самогубство. Щоб перевірити відповідальність персоналу школи та дізнатись, чи зможе він попередити подібні випадки у майбутньому і врятувати школярів від повторення трагедії, ведучий Володимир Остапчук разом з командою влаштували несподіваний експеримент. Один з таємних агентів проекту під час індивідуальних уроків у школі зіграв роль депресивного учня, схильного до самогубства. Як відреагують учителі та чи спробують допомогти хлопцю, телеглядачі побачать у сьогоднішньому випуску проекту Інспектор. Міста.

Іншим обов’язковим «пунктом» у списку перевірок Чернігова для команди проекту став супермаркет «Симпатик», до якого інспектора також запросили жителі міста. Кілька покупців цього магазину захворіли на сальмонельоз після вживання продуктів з відділу кулінарії. Перевіривши умови, у яких готується їжа для магазину та зберігаються продукти у торговельній залі, Володимир Остапчук виявив ряд грубих порушень, які загрожують здоров’ю покупців. У новому випуску проекту Інспектор міста жителі Чернігова зможуть на власні очі побачити «залаштунки» місцевого супермаркету та дізнатись, як зберігаються продукти, які вони купують щодня.

Однією з найбільш вражаючих перевірок в Чернігові для Володимира Остапчука та його команди стала інспекція інфекційного відділення місцевої лікарні. Як виявилось, використані шприци лежать просто довкола лікарні, умови зберігання їжі для хворих не відповідають жодним нормам, а єдиний туалет для них є одночасно місцем для паління. Ведучий перевірить місцеві чутки про те, що лікарі вдаються до шахрайства, щоб врятувати відділення від закриття. Володимир Остапчук проведе власне розслідування та дізнається, що насправді відбувається у інфекційному відділенні лікарні. Він вкаже на недоліки в умовах перебування хворих та поставить питання меру міста щодо їх покращення.

Крім того, ведучий дізнається, як живуть тварини у популярних «контактних» зоопарках, де під керівництвом наглядача тварину можна погодувати чи потримати на руках.

Чи можуть батьки бути спокійними за власних дітей під час навчання, чим ризикують покупці місцевого супермаркета «Симпатик», та чи правдиві чутки про інфекційне відділення чернігівської лікарні, дивіться у новому випуску проекту Інспектор. Міста сьогодні о 22.00 на 1+1.

Нагадаємо, у проекті Інспектор. Міста Володимир Остапчук перевіряє міста України за шістьма критеріями: медицина, безпека, освіта, еліта, їжа та сфера послуг. Ведучий виставить бали по кожному з них та дізнається, наскільки комфортно жити у місті. Проект стартував з успішними показниками і перевищив середні рейтинги сезону 2016 року. Перший випуск зібрав рекордну частку за аудиторією 18-54 (міста 50+) і один з кращих показників за аудиторією 18-54 (Україна).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектора Володимира Остапчука приголомшив стан Чорноморського університету