На концерті Джамали презентують новий музичний проект Влада Каращука

У Палаці Спорту 12 травня буде презентовано новий музичний проект LAUD.

Поділитися:

Лідер проекту - випускник шостого сезону шоу «Голос країни» на каналі «1+1» Влад Каращук. Саундпродюсером проекту виступив відомий електронний музикант Роман Черенов aka Morphom.

Крім LAUD на розігріві у Джамали виступить ще одна учасниця «Голосу» Ніні Цнобіладзе і учасники Національного відбору «Євробачення - 2017» група «Сальто Назад».

Концерт в київському Палаці спорту обіцяє бути наймасштабнішим та найвидовищним з усіх, які були на даний момент в кар'єрі співачки. Нова концертна програма отримала назву I Believe in U за назвою однойменного синглу, реліз якого призначено на середину травня 2017 го.

В її основу ляже новий матеріал, пісні міжнародного альбому Джамали 1944, випущеного Universal Music Group, а також кращі композиції співачки різних років. Як було заявлено раніше, в концерті також візьмуть участь лідер гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк і лідер «Pianoбой» Діма Шуров. Разом з Джамалою вони вперше в історії виконають свою спільну композицію «Злива».

На свій сольник у Палаці Спорту Джамала запросила понад тисячу ветеранів АТО і членів їх сімей, що діють бійців ВСУ, які проходять реабілітацію після отриманих поранень, а також членів сімей військових, загиблих під час війни на Донбасі. Це не перша подібна акція співачки. Нагадуємо, що в грудні 2014-го Джамала запросила на свій сольний концерт більше тисячі переселенців з Криму, Донецької та Луганської областей.

14 травня концерт зможуть побачити глядачі «1+1». Не пропустіть неймовірне шоу рівно опівночі!