1+1 знімає політичний ситком Кандидат

1+1 знімає політичний ситком Кандидат

1+1 Продакшнпочав зйомки 16-серійного політичного ситкому Кандидат.

Поділитися:

1+1 Продакшн почав зйомки 16-серійного політичного ситкому Кандидат. Це український продукт за участю українських акторів Марка Дробота, Лесі Самаєвої, Антона Холькіна, Костянтина Корецького та інших. Головну роль у серіалі виконує Антон Лірник.

Режисером стрічки став Павло Потатуєв. Продюсерами – cпівробітники 1+1 Продакшн Ольга Задорожна і Роман Лукін.

"Нині політична сатира знову переживає підйом. Коли автори Сергій Алімов, Олександр Сайков і Антон Холькін запропонували 1+1 цю ідею, ми всі буквально закохалися в головного героя – Олексія Олексійовича Калача, "свого" хлопця, який заблукав у політику.

Торік 1+1 Продакшн зняв пілот, повний неймовірних за своїм комізмом ситуацій, свіжих та гострих жартів. Головне, що переконало нас знімати серіал, – це сатира на кухню політичних технологій. Ми покажемо не тільки як зірки запалюють, але і як їх "гасять" досвідчені люди", – каже Олена Васильєва, головний продюсер фільмів і серіалів каналу 1+1.

"Проект Кандидат – це не звичайна комедія, а дуже нестандартний, досить тонкий і глибокий гумор, який змушує трохи подумати. І ми сподіваємось, що нашим глядачам, які так тепло прийняли Останнього москаля, він теж припаде до душі. Зйомки почались недавно, а знімальна група вже розібрала жарти героїв серіалу на цитати.

Кандидат – це комедія про справедливість. Ми з іронією зможемо подивитися на те, як працюють політичні технології не тільки у нас у країні, але й у всьому світі, побачимо їхній прихований бік і те, до чого вони можуть призвести. У нас підібрався чудовий акторський склад. У головній ролі – Антон Лірник. Я вважаю, що він створений для ролі Олексія Олексійовича Калача.

Леся Самаєва – геніальна комедійна актриса, стане відкриттям для всіх нас у цьому проекті. Антон Холькін – людина, герой якого в цьому серіалі здатен стати українським Містером Біном. І, звичайно ж, Марк Дробот – актор, який уміє перевтілюватися, і глядачі його обов'язково побачать у різних амплуа в серіалах виробництва 1+1 Продакшн", – каже Вікторія Лєзіна-Масляна, генеральний продюсер 1+1 Продакшн.

У центрі сюжету Кандидата – приязний і життєрадісний директор ковбасного заводу Олексій Олексійович Калач, який через свою дружину опиняється на межі банкрутства. Скориставшись із цього, люди мера пропонують йому взяти участь у виборах міського голови, а натомість обіцяють фінансову допомогу від нібито незалежних бізнесменів країни.

Насправді ж задум мера зовсім інший – щирий і дивакуватий Калач має стати технічним кандидатом і відтягувати голоси у опонента мера. Довірливий Олексій пристає на їхню пропозицію і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі.