Коли на телеканалі 1+1 покажуть політичну комедію «Кандидат»

На телеканалі 1+1 незабаром відбудеться прем'єра 16-серійної комедії «Кандидат» виробництва «1+1 Продакшн».

Поділитися:

Осінню на телеканалі 1+1 стартував сезон найоптимістичніших серіалів. Глядачі телеканалу мають змогу зібратися на сімейний перегляд комедійних серіалів щодня о 21:00.

Сезон нових комедій розпочався в понеділок, 10 жовтня, з серіалу «Найкращий» тиждень мого життя».А вже 24 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 16-серійної комедії «Кандидат» виробництва «1+1 Продакшн».

За сюжетом, діючий мер міста розуміє, що на найближчих виборах йому не вистачить голосів для перемоги. Він вирішує взяти технічного кандидата, який би потім відмовився від участі у виборах на його користь.

Вибір падає на директора ковбасного заводу Олексія Калача, який через свою дружину опинився на межі банкрутства. Довірливий Олексій погоджується на пропозицію людей мера і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі.

ДИВІТЬСЯ Передвиборчу програму Олексія Олексійовича Калача в гіфках

Спочатку Калач не розуміє, в яку заплутану історію його втягнули. Він добрий, наївний, але, як і багато українців, в моменти максимального напруження здатний багато на що. Тому коли він бачить, що його як кандидата не сприймають всерйоз, готовий усіма силами боротися до останнього. Я вважаю, що головна зброя Кандидата – позитив і оптимізм, – каже Антон Лірник, який в серіалі виконав роль Олексія Калача.

Юрій Горбунов став мером«Кандидат» – серіал про наші реалії. Ми не перший рік живемо, і вже розуміємо, як маніпулюють громадською думкою. Я вважаю, добре, що ми почали про це відкрито говорити - може, щось зміниться в нашій країні, – говорить Юрій Горбунов. – У «Центральній лікарні» я вже грав чиновника, але в «Кандидаті» у мого героя більше фарб. Тут я граю негідника, хабарника, нечесного мера, який готовий пошматувати будь-кого, хто стоїть на його шляху.

Нагадаємо, виробництвом 16-серійної комедії займався «1+1 Продакшн». Продюсери – Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером виступив Павло Потатуєв.

У серіалі також зіграли Антон Холькін, Марк Дробот, Леся Самаєва, Костянтин Корецький, Вікторія Токманенко та інші.