Зеленський розповів, як його підманула дружина напередодні Нового року

Зеленський розповів, як його підманула дружина напередодні Нового року

Шоумен розповів кумедну новорічну історію.

Поділитися:

Сьогодні о 22.20 телеглядачі 1+1 побачать фінальний новорічний випуск шоу Вечірній Київ.

Під час ефіру телеведучий проекту поділиться жартівливими новорічними історіями. Відомий гуморист розповів, як прикрашав ялинку разом із родиною:

«Коли ми не знайшли новорічні прикраси, моя дружина запропонувала прикрасити ялинку у дворі старими речами, як у мультфільмі «Простоквашино». Мені ідея сподобалась, але «пастку» я одразу не помітив. Аби прикрасити ялинку старими речами, ми поїхали у торгівельний центр купувати дружині нові. Купили, а ялинку врешті-решт прикрасили моїми речами. Нехай ялинка у нас не дуже ошатна, проте тепер в нашому районі найгарніші безхатченки».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про найкумеднішу новорічну історію у своєму житті

Привітати глядачів на сцену Вечірнього Києва завітав шоумен у костюмі Діда Мороза та з ялинкою на голові. Пару у зірковому дуеті йому склав Євген Кошовий в образі «головної Снігуроньки студії Квартал 95. Разом вони виконали запальний танок та пісню за мотивами відомого хіта гурту «Потап і Настя» «От сосны», у якій згадали всі головні події минаючого року.  

«Новый год мы по-взрослому встречаем,

Стукнет всем нам скоро 18-й,

Мы большие силы прилагаем,

Чтобы смелые сбылись мечты», - заспівали артисти.  

Також у святковому випуску шоу Вечірній Київ телеглядачі побачать новорічні серії анімаційного проекту «Шмепа – дочка нардепа», в якому з гумором показане життя дітей народних обранців, та міні-серіалу Ігри непристойних, в якому українські політики живуть у вигаданому світі, проте стикаються з реаліями життя у нашій країні.