Володимир Зеленський та Олена Кравець зіграють Ромео та Джульєтту

Новий Вечірній Квартал

Актори Кварталу 95 стануть шекспірівськими героями.

Поділитися:

Телеглядачі 1+1 зустрінуть Новій рік у затишній атмосфері та веселій компанії улюблених гумористів студії Квартал 95 і найвідоміших артистів країни. 31 грудня о 20.15 на телеканалі покажуть новорічний випуск популярного гумористичного шоу Вечірній Квартал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла, як незвично для себе зустріне Новий рік

Запальні виступи зірок шоу-бізнесу, тренера Голосу. Діти , DZIDZIO та Ольги Цибульської, Насті Каменських (NK), головних «серцеїдів» країни Олега Винника і Віталія Козловського принесуть святковий настрій у дім кожного українця. Крім того, у новорічному випуску проекту актори студії Квартал 95 приміряють на себе рекордну кількість образів, перевтілившись у героїв відомих казок та художніх творів.

На сцені Вечірнього Кварталу Олена Кравець та Володимир Зеленський в образах шекспірівських героїв Ромео та Джульєтти проведуть традиційну рубрику Новини у віршах.

«Ну что ж родная, подытожим.

Корнет, коррупция, НАБУ,

Зарплаты, транши, СБУ,

Правительство, налог, менты.

Кто виноват во всем? – Сваты!» - підвели підсумки 2017 року герої.

В іншому номері, який запам’ятався глядачам під час зйомок яскравими костюмами, «кварталівці» перевтіляться у персонажів популярної дитячої казки «Буратіно». Головну роль у сценці зіграє Міка Фаталов, тата Карло – Євген Кошовий, а роль вірного друга Мальвіни пса Артемона дісталась Степану Казаніну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Винник носитиме українок на руках у новорічному Вечірньому кварталі

Крім того, на сцені «Вечірнього Кварталу» відомі гумористи покажуть, як святкують Новий рік у звичайній українській родині.

«Любий, придбай курячі крильця, гомілки, грудки та лапки», - попросила Олена Кравець свого «чоловіка» Володимира Зеленського купити продуктів до Нового року. – «Ти що, хочеш наново зібрати курку?» - відповів він.

Актори студії «Квартал 95» приготували особливу жартівливу пісню до святкового випуску. У композиції вони підведуть підсумки року, що минає, привітають глядачів з новим та розкажуть, як проходить ранок після Нового року у деяких українських родинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів про найкумеднішу новорічну історію у своєму житті

«В голубцях начинка - 

голки з-під ялинки,

І вночі не спиться,

бо у штанях пшениця

Стеля вся в салаті,

паті в моїй хаті,

Дід мороз під боком,

значить з Новим роком нас!», - заспівали артисти.

Зустріти Новий рік з телеканалом «1+1» та побачити новорічний випуск шоу «Вечірній Квартал» можна буде 31 грудня о 20.15.

 

Новини по темі