«Нове легендарне шоу»: Аліна Шаманська спробувала розгадати загадку проєкту Клуб 1% та поділилася враженнями

КЛУБ 1%
Дивитися
Аліна Шаманська пройшла тест на кмітливість від проєкту Клуб 1% та побувала у студії Сніданку з 1+1 - відео
shamankaa/Instagram

Аліна Шаманська пройшла тест на кмітливість від проєкту Клуб 1% та побувала у студії Сніданку з 1+1

Поділитися:

Популярна українська блогерка Аліна Шаманська побувала у студії Сніданку з 1+1, де спробувала розгадати загадку на кмітливість від проєкту Клуб 1%.

Вона поділилася враженнями на своїй сторінці в Instagram, де розповіла про новий український проєкт по британському формату THE 1% CLUB, який став світовим феноменом. Мета проєкту – розкрити надможливості людського мозку. Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних областях, скільки розвитком когнітивних функцій, таких як пам'ять, увага, кмітливість, швидкість і здатність нестандартно подивитися на світ навколо. В Україні проєкт отримав назву Клуб 1%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не все так просто, як може здатись на перший погляд: пройдіть візуальний тест на кмітливість, щоб перевірити себе

За правилами проєкту, у кожній програмі 100 учасників відповідають на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях та швидкості реакції. Учасник, який пройде всі етапи та відповість на заключне питання, на яке може відповісти лише 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії.

Шаманська вже встигла перевірити себе на кмітливість, але зберегла інтригу і не повідомила, чи вдалося їй розгадати загадку.

Блогерка також нагадала про те, що кастинг у новий проєкт Клуб 1% проходить прямо зараз і закликала спробувати поборотися за перемогу з найкмітливішими українцями.

Заповнити заявку на участь у проекті Клуб 1% можна за посиланням. Нагадуємо, ми шукаємо найкмітливіших українців, які хочуть позмагатися з іншими учасниками та стати найрозумнішим. Усі герої будуть знаходитись в однакових умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі чи університеті, не стануть перевагою. Важливо, щоб героям було більше 18 років на момент подання заявки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест по картинці, який визначить, чи дійсно ви кмітлива людина: нова загадка від Клуб 1%

Новини по темі