Спробуйте розгадати, що зашифровано на картинці: новий тест-загадка на кмітливість від нового проєкту Клуб 1%

КЛУБ 1%
Дивитися
Тест-загадка на кмітливість від нового проєкту Клуб 1% - перевірте себе на кмітливість
Unsplash

Чи здогадаєтеся, що означають цифри на картинці - перевірте себе на кмітливість за допомогою тесту-загадки від Клубу 1%

Поділитися:

Вже 22 вересня на телеканалі 1+1 Україна — прем'єра нового масштабного проєкту КЛУБ 1%, який має на меті розкрити надможливості людського мозку. В кожній програмі учасники відповідатимуть на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях, просторовій увазі та швидкості реакції. Учасник, який пройде всі етапи та дасть відповідь на заключне питання, на яке може відповісти тільки 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. А також заслужено може похвалитися тим, що він метикуватіший за 99% інших українців

Напередодні прем'єри підготували для вас тест-загадку на кмітливість від проєкту КЛУБ 1%. Уважно роздивіться картинку та визначте, що означає останній ряд чисел, що відрізняє його від трьох інших. Якщо ви відповісте правильно, відповідь відобразиться зеленим кольором.

тест

 

Якщо ви змогли розгадати загадку, то знайдете правильну відповідь в кінці цього матеріалу.

Нагадаємо, Клуб 1% — це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних галузях, скільки розвитком когнітивних функцій. Великий високотехнологічний павільйон, 1200 учасників з різних куточків України і найцікавіші питання на визначення рівня кмітливості — це те, що очікує телеглядачів каналу 1+1 Україна вже з 22 вересня. Ведучим проєкту став Тімур Мірошниченко – незмінний коментатор міжнародного конкурсу Євробачення та постійний ведучий телеканалу 1+1 Україна. Раніше в інтерв'ю сайту 1plus1 він поділився подробицями проєкту, а також пофантазував, на що міг би витратити виграш, якби сам став учасником Клубу 1%. 

Правильна відповідь на загадку Клуб1%

Цифри на картинці — кількість днів у кожному місяці, всього їх 12. В останньому рядку одна з цифр не співпадає, оскільки замість 8 стоїть цифра 9, що вказує на високосний рік (29 лютого).

Новини по темі