Стало відомо ім’я ведучого проєкту Клуб 1% на 1+1 Україна

КЛУБ 1%
Дивитися
Хто став ведучим проєкту Клубу 1% на 1+1 Україна

Хто став ведучим проєкту Клубу 1% на 1+1 Україна

Поділитися:

Сьогодні у столиці розпочинаються зйомки нового масштабного проєкту Клуб 1%, який має на меті розкрити надможливості людського мозку. Ця нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних галузях, скільки розвитком когнітивних функцій, за невеликий час стала світовим феноменом. Великий високотехнологічний павільйон, 1200 учасників з різних куточків України і найцікавіші питання на визначення рівня кмітливості — це те, що очікує телеглядачів каналу 1+1 Україна цієї осені. 

Сьогодні стало відомо, що ведучим проєкту стане Тімур Мірошниченко — незмінний коментатор міжнародного конкурсу Євробачення, ведучий каналу 1+1 Україна та батько чотирьох дітей. 

«Скажу чесно, я вже зараз відчуваю захват, хвилювання і шалений драйв, тому що це цікавий та масштабний проєкт. Зараз я в процесі підготовки до знімального процесу. Провів дуже багато досліджень, дивився багато адаптацій цього шоу в різних країнах і можу сказати, що це супер цікаво. До останнього питання ти не можеш відірватися і намагаєшся з учасником розгадати загадки, — каже Тімур Мірошниченко. — Насправді, це моя давня мрія, щоб телебачення повернуло собі й освітню функцію. Цей проєкт розвиває наш мозок та дає відпочити, а це плюс. Я впевнений, що навіть ті, хто в 1-му випуску не зможуть відповісти на більшість запитань, до 10-го, 12-го епізоду будуть вже входити, якщо не у 1%, так в 5-10% найкмітливіших українців».

Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко

Саме тому Тімур Мірошниченко запрошує всіх зібратися перед телеекранами і спробувати позмагатися у кмітливості з друзями або просто перевірити себе. 

«Цей проєкт потрібно дивитися родиною, з друзями, самостійно, тому що на питання Клубу 1% цікаво відповідати по обидва боки екрану. І тим, хто заповнив форму і прийшов у студію, і тим, хто знаходиться вдома, в офісі, деінде. Пропоную започаткувати традицію: якщо в ефірі Клуб 1%, ми всією країною збираємося біля телевізора і відгадуємо загадки. Можу сказати точно, що за результатами цього сезону, кмітливість нації підвищиться не на 1%, а набагато більше», — говорить Мірошниченко. 

Окрім того, переглядаючи проєкт на MEGOGO, можна буде доєднатись до інтерактивної версії гри. Перевіряй свою кмітливість одночасно з учасниками у студії та отримай можливість виграти пізнавальні подарунки: передплату  на MEGOGO або авторський курс від Медіашколи 1+1. 

Клуб 1%

Коли саме відбудеться прем’єра проєкту, стане відомо незабаром у соцмережах телеканалу 1+1 Україна. 

Нагадаємо, за правилами проєкту, в кожній програмі учасники відповідають на питання різної складності, змагаючись з іншими у логічному мисленні, вербальних здібностях, просторовій увазі, швидкості реакції. Учасник, який пройде всі етапи та дасть відповідь на заключне питання, на яке може відповісти тільки 1% населення України, перемагає та отримує грошову винагороду, яку зможе витратити на реалізацію мрії. А також заслужено може похвалитися тим, що він метикуватіший за 99% інших українців. 

Слідкуйте також за новинами у соцмережах каналу:

Новини по темі