Відповідь на загадку "Клуб 1%": яка з фотографій несправжня

КЛУБ 1%
Дивитися
Яка з фотографій несправжня: відповідь на загадку проєкту "Клуб 1%"

Жираф, тигр чи зебра: відповідь на загадку від нового проєкту "Клуб 1%" на "1+1 Україна".

Поділитися:

Телеканал “1+1 Україна” працює над новим проєктом за британським форматом "Клуб 1%". Проєкт має на меті розкрити надможливості людського мозку.  Це нетривіальна гра, де інтелект вимірюється не стільки знаннями в певних галузях, скільки розвитком когнітивних функцій, таких як пам’ять, увага, кмітливість, швидкість та здатність нестандартно поглянути на світ навколо. 

ПОСИЛАННЯ НА КАСТИНГ КЛУБ 1%

Протягом тижня ви побачитимете різноманітні загадки від Клуб 1 % на телеканалі "1+1 Україна", відповіді на які зможете дізнатися у "Сніданку з 1+1", що виходить з 06:30 до 09:30 або на сайті 1+1Так, Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс вже дали розгадку на картинку "Яка з цих фотографій несправжня" — це жираф.

"Дуже кострубато виглядає жираф. Він має якийсь неприродний вигляд", — поділилася Неля Шовкопляс.

Нагадаємо, кастинг у новий проєкт “Клуб 1%” вже розпочато. Усі, хто готові перевірити себе на кмітливість, можуть долучитися. Усі герої знаходяться в рівних умовах: вік, стать, професія, знання, які учасники отримали у школі або університеті, не стануть перевагою. Важливо, аби героям було більше 18 років на момент подачі заявки. 

Новини по темі