Головній героїні Кохання Мер'єм розбив серце відомий турецький актор

Головній героїні Кохання Мер'єм розбив серце відомий турецький актор
instagram.com/aycaaysinturan

Читайте цікаві факти про турецьку акторку Айчу Айшин Туран.

Поділитися:

Героїня нового турецького серіалу Кохання Мер’єм, який стартує на телеканалі 1+1 зовсім скоро, Айча Туран зіграла головну роль закоханої дівчини Мер’єм. Її героїня мріє про весілля зі своїм хлопцем Октаєм. Амбітний і цілеспрямований Октай будує кар'єру прокурора. Однак у життя молодих людей втручається зла доля. Роль у серіалі Кохання Мер’єм принесла акторці ще більшу популярність. Ми відібрали для вас найцікавіші факти з біографії і творчості талановитої турецької акторки. 

Фото: instagram.com/aycaaysinturan

1. Айча мріяла стати акторкою з раннього дитинства. 24-річна Айча народилася у маленькому містечку Синопі і змалечку мріяла стати відомою акторкою. Дівчина впевнено йшла до своєї цілі і ще у студентські часи зіграла роль у відомому турецькому серіалі. 

Фото: instagram.com/aycaaysinturan

2. Вперше приїхавши в Стамбул, майбутня акторка заплакала. «Синоп - маленьке місто, там життя тече спокійно, всі один одного знають. Стамбул - величезний мегаполіс. Спочатку хаотичність місцевого життя лякала мене. Я багато плакала, навіть думала все кинути і повернутися додому. Але потім звикла, мама дуже підтримувала мене в цей момент», - розповіла Айча в одному з інтерв’ю. 

Фото: instagram.com/aycaaysinturan

3. Айча Айшин впевнено будує не тільки акторську, а й модельну кар’єру. Красива зовнішність молодої акторки подарувала їй можливість не тільки з’являтись на телевізійних екранах, а й позувати для модних глянців. Блакитнооку красуню часто порівнюють з відомою моделлю Мірандою Керр.

Фото: instagram.com/aycaaysinturan

4. Турецька красуня крутила роман з зіркою серіалу Кохання проти долі. Айча мала стосунки із Озжаном Денізом. Різниця в 20 років не лякала пару і не заважала їх коханню. Відомо, що під час спільних зйомок закохані орендували сусідній готель та пляж, аби проводити час наодинці. Айча не афішує своє особисте життя. На своїй сторінці в Інстаграм і Твіттер дівчина не показує світлини зі своїм обранцем. 

Фото: instagram.com/ozcandeniz

5. Нині Айча Туран незаміжня й не має дітей. Відомо, що пара Айча та Озжан розійшла у 2017. Турецькі видання стверджують, що мати актора Кадріє дуже полюбила Айчу, і їх розрив став для неї справжнім ударом. Жінка навіть поставила сину ультиматум - чимшвидше створити сім’ю, адже не може більше терпіти самотність сина. Нині в Озджана нове кохання - Фейза Актан. Турецькі ЗМІ стверджують, що пара зустрічалась недовго, і вже планує весілля. Озджан розповів, що його кохана на 2 місяці вагітності. 

Фото: instagram.com/ozcandeniz

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал Кохання Мер'єм