"Це хороша історія, щоб відволіктися від всього, що з нами відбувається", — акторка нового серіалу "Коло омани" на "1+1 Україна" Наталія Васько розповіла про свою героїню та про вплив війни на акторство в Україні (ексклюзив)

Коло омани
20:15
з 22 квітня
Наталія Васько про роль у Коло омани
Фото: instagram.com/natalia_vasko_official

Акторка Наталія Васько залаштунками нового серіалу "Коло омани" на "1+1 Україна" поділилася враженнями від проєкту.

Поділитися:

27 листопада на "1+1 Україна" відбулася прем'єра детективної мелодрами “Коло омани”, що буде виходити з понеділка по четвер о 20:30. Нова стрічка розкаже історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.

Одну з головних ролей у серіалі виконала українська акторка Наталія Васько, відома за роллю у комедії “Село на мільйон”. Ексклюзивно для сайту 1+1 акторка дала інтерв'ю, де розповіла про свою роль у новому серіалі, та як ставиться до того, що часто грає антагоністів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “1+1 Україна” знімає серіал “Коло Омани” з Сергієм Стрельніковим та Катериною Варченко у головних ролях

Розкажіть про свого персонажа

Свою героїню коротко можу описати так: “вселенське зло”:

“Я шукаю виправдання тому, чому вона така. Де та рана? У чому її величезна трагедія? Чому вона одержима тільки помстою, злом? Де вона знаходить радість і в чому вона полягає? Чому виникають такі люди? Чому вибирають зло? Мені це складно виправдати”.

Наталія Васько, Олександр Соколов, Дар'я Легейда

У неї буде момент надлому. Хоча, якби таке сталося в моєму житті, я б все-таки не зробила ті ж вибори, що і вона. Часто граю типаж "тьотя-зло", і щиро хочу з нього вирватися. Проте розумію, що українському глядачу цей персонаж потрібен, щоб не шукати альтернативу серед продуктів московитів. Це хороша історія, щоб відволіктися від всього, що з нами відбувається.

“Нехай буде отака казка — з поганою тіткою-відьмою, але український варіант гарної якості”.

Вам було складно вжитися в роль?

Було складно знайти “особливе зло” для цієї ролі, яке б не повторювалося в інших проєктах, у яких грала раніше. Також не хочу, щоб порівнювали цю героїню з кимось іншим. З іншого боку, усі гарні актори мало чим можуть відрізнити себе з однієї чи іншої ролі, тим більше якщо вони прописані типово. Раніше було багато речей, які допомагали змінити зовнішність: перуки, несправжні носи чи накладний горб. От якби мене зовнішньо спотворювали, було б складно сказати, що я повторююсь. А тут багата зла тітка, яка керує цілими компаніями — це вже типаж. 

“У Біблії сказано: потрібна нам усім і темна сторона для того, щоб ми оцінили світло, щоб ми цінували та тягнулися до добра, тому ця героїня — це контраст”.

Наталія Васько

Наталія Васько

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара не тільки в серіалі: актори «Жіночого лікаря. Нове життя» одружились

Наскільки змінилася Ваша кар'єра після початку повномасштабного вторгнення?

“Я ставила крапку на своїй роботі, тому що для мене основне — це щоб Україна виграла якомога меншими втратами. Можу працювати, займатися чим завгодно — аби тільки мати якийсь дохід для того, щоб донатити для хлопців”. 

Думала, що в нас взагалі не буде розвиватися індустрія. І я за те, щоб знімали менше, але якісніше, щоб більше грошей йшли на снаряди. Пам'ятаю, ми розмовляли з Ірмою Вітовською, і вона сказала: “Наталко, готуйся ще до того, що років п'ять не будуть нічого знімати”. Я була до цього готова — не боюся роботи, можу і готувати, і пекти, і прибирати. Але нам треба розвиватися. Хочу, щоб ми знімали не лише адаптації з чужого, а й брали свої хороші українські матеріали, до прикладу, з класичної літератури. 

Стежте за новинами сайту 1+1 та не пропустіть нові подробиці детективної мелодрами “Коло омани”, що виходить з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 України".

Новини по темі