Телеканал 1+1 покаже телеверсію концерту Олі Полякової «Королева ночі»

Концерт Олі Полякової Королева ночі можна буде подивитися на 1+1
Фото: Антон Кулаковський

Глядачі зможуть насолодитися улюбленими хітами і побачити одинадцять нових образів артистки.

Поділитися:

Цієї неділі о 23:40 одразу після закінчення прямого ефіру «Танців з зірками» глядачі телеканалу 1+1 зможуть побачити телеверсію грандіозного концерту співачки Олі Полякової, який зовсім нещодавно був презентований у Києві.

Фото: Вова Бугаєнко

Побачити виступ артистки до Палацу Спорту прийшли понад 10 тисяч шанувальників. Поява суперблондинки на сцені викликала справжній фурор. Особливо Полякова вразила фанатів різноманітністю своїх образів та яскравими постановками. За словами співачки, на них було витрачено близько 100 тисяч доларів.

Фото: Андрій Харламов

Режисером шоу став відомий Герман Ненов. Саме йому спала на думку ідея продемонструвати на сцені аж одинадцять нових образів артистки, які щоразу відкривали глядачам нові грані співачки. Головним атрибутом стала символічна та оригінальна корона, у вигляді корабля прибульців. Декорації, які складалися з 680 світлових приладів, лазерних установок та великих екранів, створили яскравий перфоменс, який не залишив байдужим нікого.

Артистка порадувала шанувальників своїми найвідомішими хітами: «Королева Ночи», «Люли», «Polyakova Style», «Бывший», «О, Боже, как больно», «Любовь-морковь», «Первое лето», «Номер 1», «Шлепки» та інші, а також представила публіці нові прем’єрні композиції.

Фото: OSTRIY

Виробництво телеверсії концерту – 1+1 Продакшн. Трансляцію грандіозного шоу можна буде побачити вже цієї неділі 18 листопада о 23:40 на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий стиль: Оля Полякова