Зірковий стиль: Оля Полякова

Стиль Олі Полякової

Особливо придивитися до стилю співачки радимо високим блондинкам зі стрункою фігурою.

Поділитися:

ОДЯГ ТА АКСЕСУАРИ

Епатажна та яскрава - Оля Полякова має особливий стиль і вміє дивувати. Її сценічні образи - оригінальні та неповторні і завжди приковують погляди всіх оточуючих. Оля знає, як бути справжньою королевою і залишатися у центрі уваги.

Ефектна блондинка вміє показати усі свої переваги - обожнює декольте, підкреслює довгі стрункі ніжки короткими вбраннями та майже ніколи не з'являється без підборів. Її пристрасть - спокусливі боді із різною фактурою, вишивкою, камінням або пір'ям. Візитна картка зірки - оригінальний кокошник.

Останнім часом Оля також полюбила неонові перуки, що вважаються трендом зачісок нового холодного сезону.  

Якщо брати до уваги образи Ольги у повсякденному житті, співачка надає перевагу жіночним та сексуальним вбранням - обталеним сукням різної довжини з глибоким декольте, коротким шортам, джинсам-скінні, сорочкам, спідницям-олівець тощо. Для світських заходів Ольга часто експериментує з аксесуарами - масивними прикрасами, оригінальними клатчами й головними уборами. 

Тож, якщо ви схожі за типом зовнішності на Ольгу Сумську, радимо уважніше придивитися до її образів!

МАКІЯЖ ТА ЗАЧІСКА

Сценічний макіяж Олі завжди яскравий. Зірка любить блискучі насичені тіні, накладні вії та червоний відтінок помади. Блондинці також до лиця нюдовий макіяж.

Полякова інколи ділиться із шанувальниками світлинами без макіяжу. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Оля Полякова (@polyakovamusic) on

Що стосується зачіски, найчастіше Олю можна побачити із легкими хвилями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий стиль: Тіна Кароль

Новини по темі