Телеканал «1+1» покаже концерт Потапа і Насті

8 березня о 23:45 покажуть телеверсію ювілейного шоу «Золоті кити».

Поділитися:

Тренер «Голосу країни-7» Потап разом з Настею Каменських святкують 10-річний ювілей групи грандіозним шоу «Золоті Кити», яке стало найбільш технічно складним за всю історію групи. Рухомі конструкції і професійне обладнання встановлювали кілька днів, а екран трикутної форми був розроблений спеціально для концерту.

Кожен номер шоу, візуальним оформленням якого займалися творці проекту «Голос країни», являє собою окремий етап творчості дуету. Програма включає в себе всі найяскравіші хіти групи за десять років у живому виконанні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18 підопічних Потапа заспівали зі своїм зірковим тренером на великій сцені (фото)

Одним із найбільш зворушливих моментів концерту став спільний номер Потапа і Насті з підопічними продюсера у проекті «Голос.Діти-3». Вісімнадцять учасників команди Потапа виконали авторський ліричний вступ і пісню «Вместе» з Потапом і Настею. Вся дружна команда була одягнена в оригінальні футболки із зображенням золотого китів.

Над телеверсією концерту працювала творча команда «1+1 Продакшн». Дивіться грандіозне святкове шоу «Потап і Настя. Золоті кити» 8 березня о 23:45 на телеканалі «1+1».