«1+1» покаже концерт Руслана Квінти «Небо – это я»

Грандіозний концерт відомого українського композитора відбувся 23 березня у київському Палаці Спорту, зйомками займався «1+1 Продакшн».

Поділитися:

Наступної неділі, 7 травня, в 21.00 телеканал «1+1» покаже концерт-бенефіс композитора і музичного продюсера проектів «Голос країни-7» та «Голос. Діти» Руслана Квінти «Небо – это я», присвячений 20-річному творчому ювілею композитора.

Музою вечора стала Софія Ротару, для якої Руслан Квінта написав понад 30 хітів. У тому числі, неофіційний гімн України «Одна калина», «Осенние цветы» і суперхіт «Небо – это я», який дав назву програмі.

Також в цей вечір пісні композитора виконали: Потап і Настя, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Наталя Могилевська, Время и Стекло, група НеАнгели, MONATIK, DZIDZIO, Тетяна Решетняк та багато інших улюблених артистів.

Відомі хіти прозвучать у нових несподіваних аранжуваннях і у супроводі естрадно-симфонічного оркестру з 150-ти інструментів.

Нагадаємо, кастинги наступного восьмого сезону «Голосу країни» і четвертого сезону «Голосу.Діти» відбудуться 29-30 квітня, 13-14 травня, 20-21 травня за адресою: м Київ, ВДНГ, проспект Академіка Глушкова, 1, павільйон № 12. Реєстрація учасників: з 10-00 до 17-00.

Дивіться концерт-бенефіс Руслана Квінти «Небо – это я» наступної неділі, 7 травня, о 21.00 на телеканалі «1+1».