76-річна учасниця кастингу «Король десертів» розповіла про улюблені страви Леоніда Кравчука та Валентини Терешкової

Сьогодні о 21:30 на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра реаліті «Король десертів», у якому 8 учасників-кондитерів дивуватимуть своїми талантами суддів проекту.

Поділитися:

Понад 1000 українців забажали взяти участь у реаліті, та лише 50 із них були відібрані командою проекту на телевізійний кастинг, де кондитери змогли продемонструвати свої десерти суддям. Неабияк вразила суддів 76-річна Валентина Краєвська з міста Первомайськ, що на Миколаївщині. На кастинг вона приготувала желе із гарбузового соку у вигляді порося, фаршироване родзинками і курагою.

Валентина Григорівна ― кондитер-легенда із 40-річним стажем. Вона здобула безліч перемог у кулінарних конкурсах, а її фірмовими солодощами смакували президент Леонід Кравчук та перша в світі жінка-космонавт Валентина Терешкова.

Валентина Терешкова часто замовляла вареники з сиром і вишнями, — розповіла Валентина Григорівна. — Коли мої страви були готові, приходила комісія з 35 осіб, які все куштували, а тільки тоді подавали їжу Валентині Терешковій.

Екс-президент України Леонід Кравчук обожнював вареники, голубці, фаршировану рибу Валентини Краєвської й говорив, що такої смакоти на жодному бенкеті не куштував.

Леонід Кравчук мене обнімав, цілував, дякував за смачні страви. Я йому показувала, як і з чого готую. Мою їжу дуже любили, а за старання навіть квартиру пропонували. Та я відповіла, що маю хату, тож нічого мені не треба, — поділилась спогадами Валентина Григорівна.

Хто складе конкуренцію Валентині Григорівні на кастингу та хто з кондитерів стане учасниками шоу – дивіться в реаліті «Король десертів» сьогодні та щосереди о 21:30 на телеканалі «1+1»

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.