Суддя шоу Король десертів Стефан Вайттинадан показав свій модний гардероб

Модник журі Короля десертів Стефан показав свої образи

Шеф-кухар поділився таємницями власного стилю.

Поділитися:

Віртуозний шеф, істинний парижанин та суддя проекту Король десертів Стефан Вайттинадан розповів виданню Jetsetter про свій стиль одягу та різницю між українською та французькою модою. Стефан - корінний парижанин, який вже 15 років працює в Києві.

За його словами, не потрібно витрачати багато грошей аби виглядати на мільйон.

«Я люблю класичний стиль, але він не особливо доречний у великому місті з божевільним ритмом. Тому в житті вибираю smart casual або street wear. Це вдале поєднання класичних силуетів з останніми модними трендами і яскравими акцентами», - впевнений кулінар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розповіла, як захопилася кулінарією в декреті

Першою людиною, яка познайомила Стефана з модою, була його мама.

«Вона завжди виглядала чудово і була модно одягнена. Завжди, з раннього дитинства, стежила за тим, щоб я добре виглядав. Я їй дуже вдячний за те, що вона не боялася яскравих експериментів і підтримувала всі мої витівки: і мелірування, і пошук власного стилю. Саме вона навчила мене головному принципу - не потрібно витрачати чимало грошей і ходити з ніг до голови в Tom Ford, щоб виглядати на мільйон. Головне - знайти себе!», - каже суддя проекту Король десертів.

Для мене абсолютний must-have - це кросівки. Я великий їхній фанат!

«Я великий любитель капелюхів. Також в моєму гардеробі багато пар окулярів. По факту це єдині аксесуари, які я ношу. А від класичних годинників я відмовився років 5 назад, коли вперше купив собі Apple Watch. З тих пір не розлучаюся з ними», - розповідає шеф-кухар європейських ресторанів.

За спостереженнями Стефана Вайттинадана, різниця у стилях українських та французьких чоловіків є, проте не так помітна у великих містах.

«Люди стежать за трендами і приділяють зовнішнім виглядом більше уваги. Але в цілому французькі чоловіки виглядають акуратніше і, на відміну від українських, з роками стають тільки краще. А тут навпаки: молоді люди дуже стежать за собою, але чим старше стають, тим менше уваги собі приділяють», - каже модний шеф-кухар.

 

У плані моди я можу надихнутися чим завгодно: стильним клієнтом, відео з показу, стрічкою Фейсбук або старим, добрим чоловічим глянцевим виданням.

Найстильніший персонаж кіно, за версією Стефана, це Великий Гетсбі.

«Мене дуже вразив і образ, створений Фіцджеральдом, і фільм з Леонардо Ді Капріо в головній ролі», - каже парижанин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тетяна Вербицька розкрила секрет, як залишатися стрункою, якщо ти працюєш кондитером

Дивіться нові пригоди Стефана та суддів у шоу Король десертів о 21:30 по середах на 1+1.