Дантес літатиме над сценою, а Пікалов з’явиться на мотоциклі: яким буде новий епізод «Ліги сміху»

Дантес літатиме над сценою, а Пікалов з’явиться на мотоциклі: яким буде новий епізод «Ліги сміху»

Шоу змінило систему голосування журі.

Поділитися:

8 жовтня о 20:20 на телеканалі 1+1 вийде нова серія гумористичного шоу «Ліга Сміху». 12 команд змагаються за право називатися чемпіонами гумору. На глядачів очікує перша гра чвертьфіналу, у якій візьмуть участь 4 команди.

Правила восьмого сезону потерпіли змін: відтепер введена нова система оцінювання. У кожного з тренерів є планшет, на якому тільки одна кнопка «лайк». Кожний раз, коли під час виступу тренеру стає смішно, він повинен натиснути кнопку. Одне натискання рахується як один бал. За один смішний жарт команда може отримати максимум 3 «лайки» – 3 бали. Завдання для команд – набрати найбільшу кількість балів. Тренер, як і раніше, не може оцінювати свою команду.

Ліга сміху

Кожна гра складатиметься з трьох етапів. Перший етап – полотно на тему «Знаки зодіаку». Протягом трьох ігор кожна команда показуватиме номер на тему одного зі знаків зодіаку. Відкриє перший чвертьфінал команда «Владимирский централ город Северный» разом з народним артистом України Станіславом Бокланом, який повернувся до лав граючих тренерів.

Разом з командою Боклан продемонструє дотепний номер про дитячий табір.

Ліга сміху

«Моя провінція» разом з Машею Єфросиніною придумають машину для клонування та зроблять копію зіркової тренерки. Минулого сезону, у «Битві титанів» команди Єфросиніної вилетіли одними з перших, тому цьогоріч вона налаштована рішуче.

«Цього разу я підійшла до сезону по-іншому. Увімкнула програму «максимум». Я тренер доволі дисциплінований. Тому з моєю командою у нас працює чесний підхід до справи. Щодо нової системи оцінювання – у мене немає стратегії «підсудити» і менше поставити балів. Я лайкаю, коли мені смішно. «Ліга сміху», — це той проєкт, де неможливо обдурити глядача», — розповіла Маша Єфросиніна.

Несподіванкою для усіх стане яскрава поява Олександра Пікалова на сцені «Ліги Сміху».  На виступ з командою «Между делом» зірковий наставник виїде на сцену на мотоциклі, а в одному з номерів приміряє на себе доволі екстравагантний костюм. Далі піде Володимир Дантес та команда «ОГО – город грехов». Зірковий наставник літатиме над сценою фестивалю та переспіває Вітаса.

Ліга сміху

Окрім того, команди продемонструють і музичні номери. Гумористи співатимуть різноманітні історії: про цікаві пошукові запити людей у мережі, про смачний фестиваль дерунів, подарують нове життя казці «Про трьох поросят» та навіть заспівають історію України. Вирішальним конкурсом для команд стане імпровізація, яка продемонструє кмітливість та креативний підхід команд до гумору.

Ліга сміху

Окрім того, «Ліга Сміху», як завжди, підготувала кіножарт для телеглядачів. На цей раз головна роль дісталася Потапу (ПТП), який пропустив перші дві гри фестивалю. Він перетворився на героя фільму «Інтерстеллар», а Євген Кошовий звернеться до нього через екран та розповість, які цікавинки нового сезону ПТП пропустив.

Як судді впораються з новою системою голосування і хто з команд залишить шоу на самому старті сезону — дізнаєтесь вже завтра, о 20:20 на 1+1.