Євген Кошовий зіграє в українській версії «50 відтінків сірого»

Тренер Ліги сміху перетворився на Крістіана Грея.

Поділитися:

Сьогодні о 20.15 в ефірі 1+1 покажуть новий випуск Ліги сміху, у якому команди разом зі своїми зірковими тренерами представлять свої версії відомих фільмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва заспівала дуетом з дівчинкою на візку

«Ми обрали тему «Зоряні війни». Це не той випадок, коли Горбунов з Осадчою вдома сваряться, а наш улюблений фільм», - сказав учасник команди Наді Дорофєєвої «Отдыхаем вместе».

Свою версію відомої саги Джорджа Лукаса команда почала з передмови:

«У далекій-далекій галактиці, де на відміну від Хмельницького, ловить 3G, існує планета, на якій лідера обирають не голосуванням, а лайками в Інстаграм, де країни не воюють, а просто ображаються один на одного, де найбільше зло - це посічені кінчики. А все тому, що керує планетою жінка».

Команда Стаса Боклана «30+» представила свою версію фільму «Міцний горішок», у якій показала, як заробляє головний герой фільму на пенсії.

«10 заручників - 10 000 гривень, 20 заручників - 20 000 гривень, знижки після 200 заручників. Плюс дорога», - каже учасник команди в образі Джона Макклейна.

«Чужорідний театр абсурду «Воробушек» показав глядачам інтерпретацію фільму «Назад у майбутнє», головну роль в якому виконав тренер команди Влад Яма. В образі божевільного вченого він разом з помічником Марті, подорожуючи в часі, потрапив на 956-й сезон Ліги сміху.

Під час виступу збірної вірмен «Джан» Євген Кошовий перетворився на головного героя фільму «50 відтінків сірого», а Юрій Ткач разом з командою «Стадіон Діброва» підкорив публіку неперевершеною грою, показавши життя Гаррі Поттера через 10 років після закінчення школи Хогвартс.

«Цей шрам у мене з дитинства. Залишився після того, як збив «Опель», - сказав Юрій в образі відомого чарівника.

За версією «Стадіону Діброва», Гаррі проводить платні сеанси магії, вирішуючи проблеми простих людей. За лаштунками тренери Ліги сміху зізналися, про які ролі в кіно мріють:

«Мені б дуже хотілося попрацювати з режисером, який би хоч раз затвердив мене на роль», - пожартував Влад Яма.

Юрій Ткач розповів, що хотів би зіграти Мауглі, а Надя Дорофєєва могла б проявити свою акторську майстерність у фільмі жахів.

Новий випуск Ліги сміху дивіться сьогодні о 20.15 на 1+1, а одразу після нього, о 20.20, покажуть новий епізод шоу Ігри приколів. Виробництвом проектів займається студія «Квартал 95» і «Drive Production».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий в образі Доктора Зло розповість про майбутнє тренерів Ліги сміху