Кравець VS Ласточкін: Чия команда переможе у другому сезоні «Ліги сміху»

Фінал другого сезону «Ліги сміху»: яка команда перемогла
1plus1.ua

Вже в суботу, 10 грудня, о 21:15 глядачі телеканалу «1+1» дізнаються, хто став переможцем другого сезону «Ліги сміху».

Поділитися:

28 листопада в центрі культури і мистецтв НТУУ КПІ відбулися зйомки довгоочікуваного фіналу гумористичної передачі «Ліга сміху».

Протягом року 14 команд боролися за першість у Чемпіонаті України з Гумору. До фінішної прямої дійшли всього три команди двох тренерів: підопічні Олени Кравець «V.I.P. Тернопіль » і команди Ігоря Ласточкіна «Лукас» і «Прозорий гонщик».

На фіналі тренери надзвичайно переживали за своїх підопічних і підтримували їх. Однак Кравець і Ласточкін не мали права голосу. Решта тренерів – Потап, Оля Полякова, Антон Лірник, Юрій Горбунов і Сергій Сивохо – насолоджувалися відбірним гумором команд-фіналістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова показала, якою була в 16 років.

Для фіналу обрали тему «Зимова казка». Кожній із команд редактори «Ліги сміху» заздалегідь дали завдання для підготовки.

У першому конкурсі «полотно» обов'язковими персонажами під час виступу обрали Святого Миколая для «V.I.P. Тернопіль», Діда Мороза для хлопців з «Лукаса» і Санта-Клауса для «Прозорого гонщика». Впоратися із завданнями учасникам допомагали їхні зіркові тренери, які виступали разом з підопічними.

У другому театральному конкурсі замість тренерів на сцену запросили спеціальних зіркових гостейНадія Дорофеєва стала учасницею «Ліги сміху», які блискуче виконали свої ролі в «Зимовій казці».

Команда «V.I.P. Тернопіль» показала свою інтерпретацію казки «Білосніжка і сім гномів». Роль Білосніжки виконала найкраща акторка за версією минулого сезону «Ліги сміху» Тетяна Песик. Команда навіть запросила на виступ співака Віктора Павліка.

Чоловічий колектив «Лукас» запросив для театрального конкурсу учасницю гурту «Время и стекло» Надю Дорофеєву. Співачка зіграла пасербицю з казки «12 місяців». Однак, за сюжетом, Дорофеєва вирушила у дрімучий ліс зовсім не в пошуках пролісків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надя Дорофєєва стала «принцесою».

«Прозорий гонщик» виступив із не менш відомою казкою «Снігова королева». Зіркову роль в команді отримав Євген Кошовий. Однак, зважаючи на специфіку команди, гуморист отримав дуже незвичайну роль.

За підсумками обов'язкових конкурсів й імпровізацій учасників у незвичайних батлах, думки членів журі розділилися. Ведучий проекту Володимир Зеленський підтримував усі команди у непростому змаганні.

Яка команда стала Чемпіоном другого сезону проекту «Ліга сміху» та як голосували тренери, дивіться вже 10 грудня о 21:15 на телеканалі 1+1.