Ліга сміху: Стас Боклан стане бодібілдером, а Андре Тан — продавцем на ринку

Сьогодні о 20:15 на каналі 1+1 покажуть другий чвертьфінал Ліги сміху, темою якого стане спорт.

Поділитися:

Команда «Стоянівка», тренером якої замість Олі Полякової стала Олена Кравець, буде жартувати на тему гольфу, «30+» разом зі Стасом Бокланом — про бодібілдинг, «Готель 72» і Влад Яма — про Формулу-1.

«Я прийшов із майбутнього, — почав виступ« 30+» Стас Боклан в образі бодібілдера. — Комуналку заплатити, а то потім буде дуже дорого».

Під час «семінару з правильного харчування» команда дала кілька порад охочим зберегти гарну фігуру: європейська система харчування має бути побудована на європейському майонезі, здорова їжа може подаватися тільки «здоровенними шматками», світло в кінці тунелю можна побачити, тільки відкривши вночі холодильник.

«Тема нашого номера — Формула 1. І зараз я навчу вас, як правильно кермувати», — запропонував Влад Яма під час виступу команди «Готель 72». «І це говорить людина, яка за кермом інста-сторіс записує», — відповіли учасники команди. Гумористи виведуть універсальний рецепт прискорення автомобіля: «встановлюєш позаду хороші колонки, вмикаєш Олю Полякову, тобі здається, що вона за тобою женеться, і їдеш швидше».

Команда «Стоянівка» на чолі з тренером Оленою Кравець представили номер, темою якого став гольф. Гумористи показали, як би проходив чемпіонат з гольфу в молдавському селі. На питання нового тренера, що ж головне в гольфі, команда відповіла: «потрапити м'ячиком у Яму». «Може краще не треба, — обурилася Олена, дивлячись на Влада. — Давайте краще в Надю Дорофєєву, вона місце моє в Лізі сміху займає».

Другим змаганням, в якому візьмуть участь команди, стане театральний конкурс із зіркою. «Готель 72» представить сценку на тему, який вигляд мала молодість акторів «Кварталу 95» в Кривому Розі в 1995 році, а допоможе їм у цьому актор Віктор Сарайкін. Андрій Бедняков потрапив до «Стоянівки», де його чекало безліч пригод і титул «короля будинків». Запрошеною зіркою команди «30+» став дизайнер і суддя проекту Модель XL Андре Тан, який зіграв продавця на ринку.

Дивіться другий чвертьфінал Ліги сміху в п'ятницю о 20:15 на телеканалі 1+1, після чого о 22:20 глядачі побачать новий випуск україномовного гумористичного проекту Ігри приколів.