Олена Кравець вийшла на сцену в образі Олега Вінника

Дві частини Чемпіонату з гумору покажуть на 1+1 29 вересня і 6 жовтня.

Поділитися:

29 вересня на 1+1 відбудеться прем'єра одного з найвеселіших і найпопулярніших гумористичних проектів на українському телебаченні. В ефірі телеканалу покажуть Літній кубок Ліги сміху від студії «Квартал 95», зйомки якого проходили в липні в Одесі.

Цікаво, що сцену для проведення Літнього кубку побудували в знаменитому Одеському порту.

В цьому році за Літній кубок Ліги сміху боролися 14 команд, які виступали в тандемі: у одного тренера на кожному конкурсному виступі було одразу дві команди. Таким чином, учасниця Танці з зірками Оля Полякова вийшла на сцену разом з «Мініпанками» і «Замком Любарта», Антон Лірник виступив з командами «Воробушек» і «Ніколь Кідман», Сергій Сивохо - з командами «Любимый город» і «Крупа», Олена Кравець - разом з «Отдыхаем вместе» і «Луганська збірна», Потап - з командами «Де Рішельє» і «Моделі», ведучий Юрій Горбунов - з «Вінницькими» і «Загорецька Л.С», а Євген Кошовий вийшов на сцену з командами «Стоянівка» і «Лукас».

На Літньому кубку Ліги сміх» учасники в своїх жартах піднімали теми неповторного одеського колориту, літнього відпочинку, особливостей характеру українців, народних обранців та інших.

Оля Полякова, перевтілившись в тибетського монаха, вийшла на сцену з одним з найнесподіваніших тандемів - командами «Мініпанки» і «Замок Любарта».

«У Лізі сміху ми любимо експериментувати. Вдвічі цікавіше дивитися, як об'єднуються на одній сцені дві команди з різним стилем гумору - авангардним і класичним», - прокоментував тандем ведучий Ліги сміху Володимир Зеленський.

Після виступу Оля Полякова зайняла своє місце судді в першому ряду, а ведучий не втратив  можливості пожартувати над її незмінним аксесуаром, кокошником з гострими спицями:

«Пощастило людям в партері, які купили квитки. Вони будуть дивитися на сцену, ніби через шампура», - сказав Володимир Зеленський.

Тренер Сергій Сивохо порадував глядачів своїм ефектним поверненням на сцену після того, як пропустив попередні ігри «Ліги сміху». Сергій не тільки вийшов на милицях, але і станцював на них запальний танець на мотив хіта Наташі Корольової «Это лето кастаньет».

«Привіт, Одесо! Місто, в якому мене знають, як «Гей чоловіче, не їжте банан, нам ще на ньому людей катати!», - привітав одеситів Сергій Сивохо.

У дотепних і веселих постановках команд Олена Кравець постала перед глядачами відразу в двох яскравих образах - «Одеси-мами» та Олега Вінника.

«Вова, по паспорту ти не одесит, але всі знають, що за мамою міг би бути...», - пожартувала «Одеса-мама» Олена Кравець, звертаючись до Володимира Зеленського.

Крім основних номерів, телеглядачі також побачать кілька позаконкурсних виступів.

Нагадаємо, кожен тренер в основному номері виступає разом зі своєю командою на сцені. Оцінювати він може всі команди, за винятком своєї.

Цікаво, що під час репетицій учасники могли бачити виступи один одного, але тренери вперше бачили номери вже на записі програми.

Першу частину Літнього кубка Ліги сміху телеглядачі 1+1 зможуть побачити 29 вересня.